close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Vai de dintii nostri

Vai de dintii nostri
Poate te intereaza si...

Vai de dintii nostri!10% din romanii nemultumiti de dentisti fac reclamatie. Dinte pentru dinte sau banii inapoi! Asta cer sute de pacienti disperati ca tratamentele stomatologice pe care le-au facut au esuat, iar medicii dentisti refuza refacerea lucrarii.
Nemultumirile oamenilor sunt cu atat mai mari cu cat nicio institutie in afara instantelor de judecata nu pare sa tina cont de plangerile lor. Asa se face ca numarul celor care depun o reclamatie este de 10 ori mai mic decat numarul real al celor afectati.

150 de cabinete au fost reclamate numai in ultimele trei luni. In topul pagubitilor se afla Ion Avram, care se chinuie sa recupereze 280 de milioane de lei vechi pentru o proteza prost facuta. Si ca el sunt mii. Multi pacienti nu au curaj, desi sumele sunt importante. De la 3.000, la 30.000 de lei.

Doar 10% dintre pagubiti ajung sa depuna reclamatii. Iar acestea se fac la Asociatia Pacientilor pentru ca institutia in masura sa le rezolve problemele are rol formal. Colegiul Stomatologilor, infiintat in 2006, a analizat in patru ani 40 de sesizari care s-au finalizat doar cu mustrari sau avertismente trimise medicului. Pacientul a ramas insa tot cu buzunarul gol.

Putinii care ajung in justitie se lovesc si aici de un prag. Lipsa garantiei lucrarii. In Romania nu exista garantii oficiale pentru niciun tratament stomatologic. Doar in cateva cabinete se dau unele garantii, de cateva luni sau un an, si doar sub anumite clauze - consultatii si igienizari periodice. Daca nu sunt facute la timp, garantia se pierde.

In topul esecurilor stomatologice "conduc" lucrarile protetice care se sparg sau cad. Apoi reparatia cariilor, infectiile in urma lucrarilor dentare si implanturile nereusite.
Sursa: www.stirileprotv.ro

Acest articol a fost citit de 1161 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole