close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Vaccinul Gardasil reduce apariția verucilor genitale

Vaccinul Gardasil reduce apariția verucilor genitale
Poate te intereaza si...

Noi studiiarată că vaccinul Gardasil® reduce apariția verucilor genitale.
Datele noi prezentate lacongresul Eurogin arată beneficiile vaccinării cu Gardasil® împotriva HPV în Europa și confirmă siguranța acestuia.
Praga, 2012 - Mai multe studii importante au fost împărtășite la congresul EUROGIN și au adus dovezi în plus pentru eficacitatea și siguranța vaccinului Gardasil® în protejarea împotriva bolilor ce au legătură cu HPV, la nivel internațional.

Au fost discutate trei studii cu privire la activitatea echipelor științifice europene care au colaborat cu sistemele locale de sănătate pentru a studia impactul vaccinării împotriva HPV, în Germania, Belgia și Suedia. Aceste trei studii independente oferă rezultate similare, arătând că vaccinarea împotriva HPV cu Gardasil® este eficace în reducerea incidenţei de veruci genitale în rândul femeilor tinere.

În paralel, două studii efectuate în Franţa şi Suedia / Danemarca au confirmat, de asemenea, profilul sigur al vaccinului Gardasil®.
Impactul în prevenirea condiloamelor genitale, un simptom precoceal infecției cu HPV.

Gardasil® atacă în mod direct cele patru tipuri de HPV 6, 11, 16, 18, care, împreună, produc majoritatea bolilor genitale HPV.
Impactul lui Gardasil® în reducerea verucilor genitale este foarte important. Dar, având în vedere faptul că verucile genitale sunt cele mai precoce boli care au legătură cu HPV-ul, apariția lor poate fi și un factor de determinare a unei infecții viitoare cu HPV.
Alte boli legate de HPV, cum ar fi cancerul de col uterin, se dezvoltă în mai mulți ani şi,din moment ce Gardasil® este disponibil pe piaţă de doar de șase ani, rezultatele vaccinării sunt de așteptat în 10-20 de ani.

Cele mai noi studii de impact arată că Gardasil® ajută la reducerea numărului de femei tinere diagnosticate cu condiloame genitale:
- O echipă de la Institutul German de Epidemiologie şi de Prevenire (BIPS) a constatat într-un studiu, că incidenţa verucilor genitale în Germania a scăzut cu 23%, la fetele tinere cu vârsta de15 – 19 ani, după introducerea vaccinării HPV. Peste 30% din fetele cu vârsta între 12-17 ani din populaţia aflată în studiu a primit în 2008 cel puţin odoză de vaccin.

- În Belgia, un studiu retrospectiv observațional a constatat că femeile tinere care au fost vaccinate cu Gardasil® au arătat o scădere semnificativă a incidenței verucilor genitale, comparativ cu cele care nu au fost vaccinate sau au fost vaccinate cu vaccin bivalent (care nu protejează împotriva verucilor genitale). Femeile care nu au fost vaccinate cu Gardasil® au prezentat un risc de 8 ori mai mare de a dezvolta veruci genitale decât cele vaccinate cu Gardasil®.Acest articol a fost citit de 2048 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole