close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Tigara electronica

Tigara electronica
Poate te intereaza si...

O tigara electronica, de asemenea cunoscuta sub numele de e-tigara sau vaporizator personal, este un dispozitiv cu baterie care emite aburi incarcati cu nicotina, dar fara substante cancerigene.

Tigara electronica este un instrument care va ajuta sa va lasati de fumat, sau va permite sa fumati sanatos. Este o alternativa la produsele din tutun, cum ar fi tigarile, trabucurile sau pipele, care contine nicotina, dar care nu are niciuna dintre celelalte 4000 de toxine prezente in tigarile obisnuite .

Cu tigara electronica fumatul va fi la fel ca in cazul unei tigari obisnuite, cu deosebirea ca in loc de fumul nociv rezultat in urma arderii la o tigara obisnuita, aceasta emite aburi incarcati cu nicotina. Utilizatorul va aspira acest abur exact ca la o tigara obisnuita, iar in timpul aspirarii se va aprinde un led la capatul produsului care imita jarul, pentru un efect vizual identic. Concentratia de nicotina si aroma acesteia pot fi reglate cu ajutorul rezervelor inlocuibile.

Trebuie mentionat ca folosind tigara electronica nu dispare dependenta de nicotina.Pentru a renunta definitiv la fumat, trebuie sa reduceti treptat concentratia de nicotina pe parcursul a mai multe saptamani. Nicotina nu este un produs cancerigen, dar poate avea efecte adverse in cazul in care suferiti de anumite boli, cum ar fi hipertensiunea arteriala.


Acest articol a fost citit de 1645 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole