close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Tehnici moderne de implant dentar

Tehnici moderne de implant dentar
Poate te intereaza si...

Medicii stomatologi la cursuri - Tehnici moderne de implant dentar.
Aproximativ 20 de medici stomatologi din Sibiu, membri ai Colegiului de Medicina Dentara beneficiaza gratuit, saptamana aceasta, de cursuri teoretice si demonstratii practice, in cadrul unui curiculum de implantologie dentara, sustinut de medici specialisti din Germania si Austria. Aceasta “instruire" cuprinde demonstratii de chirurgie, implant, augmentatie, protetica si tehnica dentara. In acest fel, tinerii stomatologi vor asista la implanturi in material osos suficient, precum si la implanturi in material osos deficitar, in ceea ce priveste inaltimea, grosimea si consistenta acestuia. Tehnicile vor fi aplicate in zona maxilarului si in zona sinusurilor.

Totodata, noile tehnici aplicate la Sibiu vor “viza" implanturile in maxilar si mandibula, acolo unde inaltimea osului este suficienta, in schimb, grosimea insuficienta. Metoda utilizata va fi cea care se numeste Bone Spliting, adica despicarea osului prea subtire, cu ajutorul noii tehnici. De asemenea, medicii vor asista si la un implant realizat prin metoda Bone Condensing, realizat la nivelul maxilarului, acolo unde osul este foarte moale. “Prin aceste cursuri, dorim sa pozitionam medicina dentara in Sbiu la un nivel inalt, astfel incat medicii stomatologi de aici sa aiba acces la cele mai moderne tehnici de lucru, in domeniu" , adauga dr. Bernhard Broos, specialist in implantologie.

“Cursurile si demonstartiile practice se desfasoara la initiativa dr. Bernhard Broos, care s-a nascut in judetul Brasov, s-a stabilit in Sibiu si a urmat o cariera stralucita ca medic stomatolog in Germania, Austria si Statele Unite, fiind licentiat al universitatilor din München, Würzburg si Boston, iar demonstratiile de tehnica dentara vor fi realizate de prof. Horst Koinig, din Austria", precizeaza organizatorul local al cursurilor, col. dr. Vasile Nicolae, seful sectiei de stomatologie din cadrul Spitalului Militar Sibiu. Cursurile nu se opresc aici, ele vor continua si in toamna.
Sursa: www.sibiul.ro

Acest articol a fost citit de 2023 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole