close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Stomatologie pediatrica

Stomatologie pediatrica
Poate te intereaza si...

Stomatologie pediatrica - medic specialist Israel

Reprezinta asistenta stomatologica acordata copiilor (pedodontie).
Copiii sunt o categorie aparte de pacienti, datorita particularitatilor dintilor de lapte si a dintilor definitivi tineri, dar si pentru ca este esential sa castigam increderea micutilor de la bun inceput. Pentru ca atmosfera e placuta si prietenoasa,iar tratamentul foarte putin traumatic,copiii vin cu placere la clinica noastra.

Stomatologia pediatrica cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari,indrumari privind periajul dentar) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor.

Anumite afectiuni ale dintilor de lapte provoaca tulburari in dezvoltarea dintilor definitivi; de aceea este foarte important sa se acorde aceeasi atentie si tratarii dintilor de lapte, pentru ca de sanatatea lor depinde dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a arcadelor dentare permanente.

Ca urmare a dezvoltării tehnologiei în domeniu, vizita la medicul stomatolog nu mai reprezenta un stres pentru copii şi implicit pentru părinţi. La DentalMed - Clinică Stomatologică, copiii vin cu plăcere ştiind că tot ceea ce inseamnă tratament dentar se va efectua fără nici cea mai mică durere fizică.
Clinica stomatologica DentalMed introduce în România cea mai modernă tehnică de îndepărtare a senzaţiei de teamă si durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot.

Noutatea acestui tratament constă în folosirea protoxidului de azot, un gaz care combinat cu oxigenul produce un efect calmant asupra pacientului, care astfel nu va mai resimţi nicio senzaţie de teamă. După terminarea tratamentului, medicul întrerupe administrarea protoxidului de azot şi administrează pacientului pentru un interval de cateva minute doar oxigen, pentru eliminarea din organism a substanţei inhalate.

In clinica noastră, toate intervenţiile care necesită metode speciale de sedare sunt monitorizate permanent de un medic specialist anestezist.

Bineînţeles, cei mai bucuroşi de noul sistem de tratament sunt copiii, a căror spaimă faţă de cabinetul stomatologic dispare, prin eliminarea senzaţiei neplăcute din timpul intervenţiilor clasice.

DentalMed Clinica Stomatologica
Adresa: Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A Sector 5, 050727 Bucureşti
Telefon: 021 402 8735
Telefon mobil: 0726 770 357
Fax: 0318164251
Email: clinica.dentalmed@gmail.com


Acest articol a fost citit de 2129 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole