close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Sfatul medicului

Sfatul medicului
Poate te intereaza si...

Sfatul medicului este deosebit de important atunci cand credeti ca suferiti de o afectiune. Nu ezitati sa cereti sfatul medicului intotdeauna, indiferent de parerile celor apropiati dumneavoastra.

Daca sunteti adepti ai internetului, veti vedea ca indiferent de afectiunea pe care o cautati, exista foarte multe pareri. Intotdeauna, inainte de a da curs acestor parerei, cereti sfatul medicului dumneavoastra curant.

Sfatul medicului trebuie cerut si in cazul in care sunteti adeptii medicinei alternative si doriti sa urmati un tratament pe baza de plante. In aceasta situatie este recomandat sa cereti sfatul medicului curant deoarece tratamentul pe baza de plante poate interfera cu tratamentul medicamentos.

Exista cateva situatii in care este absolut necesar sa urmati sfatul medicului. Dintre aceste situatii enumeram: perioada postoperatorie, perioada in care urmati un tratament agresiv (chimioterapie sau radioterapie) sau situatia in care suferiti de o boala incurabila, cum ar fi HIV/SIDA.

In aceasta ultima situatie, este deosebit de important ca sfatul medicului sa fie urmat, deoarece bolile incurabile afecteaza sistemul imunitar. Un sistem imunitar supresat este mai predispus la contactarea unor infectii care in mod normal ar fi considerate usoare, dar in acest caz pot provoca decesul.

Este absolut necesar ca femeile gravide sa urmeze sfatul medicului. In cazul acestora, daca sfatul medicului nu este respectat, pot aparea repercursiuni atat asupra gravidei cat si asupra fatului.

In general, trebuie sa ascultati si sa respectati sfatul medicului in orice situatie, indiferent daca este vorba de propria sanatate sau de sanatatea celor apropiati.


Acest articol a fost citit de 1395 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole