close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Servicii stomatologice non stop

Servicii stomatologice non stop
Poate te intereaza si...

Servicii stomatologice non stop

Câţi dintre noi nu am simţit că nu ne mai controlăm când ne apucă durerea de măsele? Sau că nu mai avem răbdare să stăm la coadă la dentist din cauza emoţiilor? Patronii unui cabinet de stomatologie din au creat un serviciu non-stop în cartierul Militari din Capitală.

“Nici noi nu ne-am gândit că va prinde atât de bine”, povesteşte asistenta Tatiana Moise. Fiind un cabinet de cartier, patronii au păstrat preţurile mici chiar şi pentru serviciul de noapte. “La noi preţurile pentru intervenţiile de noapte sunt doar cu 10% mai mari decât cele din timpul zilei”, explică Alexandra Caravan. Spune că există totuşi şi un inconvenient noaptea.

“La urgenţe şi la oamenii care vin cu infecţii dentare nu putem face operaţii mai complicate. Decât intervenim pentru calmarea durerii şi apoi le facem programare. Noapte organismul este mai slăbit de oboseala acumulată peste zi şi ar fi riscante intervenţiile grele. Spre exemplu noaptea nu putem face extracţii, decât dacă omul s-a odihnit bine înainte”, spune tânăra. Cât despre clienţi, asistenta spune că aceştia nu lipsesc.

“Avem cam 7-8 programări pe noapte şi 5 urgenţe. Din păcate, sunt mulţi oameni care nu mai au buget şi pentru afecţiunile dentare şi ajung la noi în ultimul stadiu”, spune asistenta. De aceea, există şi varianta ca pacienţii să plătească în rate tratamentele. Cât despre cei care îşi fac programări noaptea, femeia spune că sunt oameni cu un program foarte încărcat cărora în timpul zilei le-ar fi imposibil să vină la cabinet.

“Noaptea fac un sfert de oră de acasă până la noi, dar ziua pot face şi o oră, la ce trafic e în Bucureşti”. Şi cum ideea a prins de minune, asistenta spunând că au avut oameni care au venit chiar şi din afara Bucureştiului pentru o urgenţă, un astfel de cabinet va fi deschis în curând şi în zona Unirii.

Stomatologie, în spitalele de urgenţă

Potrivit unui ordin care face parte dintr-un proiect legislativ, elaborat de Ministerul Sănătăţii, afalt încă în dezbatere publică, spitalele regionale şi judeţene de urgenţă vor putea amenaja în incintă cabinete stomatologice de urgenţă. Ordinul mai prevede ca, după rezolvarea urgenţelor medico-dentare, urmărirea evoluţiei pacientului şi tratamentul de lungă durată să se facă într-un cabinet stomatologic de medicină dentară, altul decât cel din spitalul de urgenţă.
Sursa: www.neoclinique.ro

Acest articol a fost citit de 2594 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   


Comentarii (1)

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole