close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Romania a devenit destinatie pentru turismul dentar

Romania a devenit destinatie pentru turismul dentar
Poate te intereaza si...

Nu doar castelul lui Dracula si fetele frumoase atrag astazi turistii veniti din intreaga lume pe meleaguri mioritice. Strainii profita de concediile de vara si-si fac drum prin Romania pentru o vizita la cabinetul stomatologic!

Din Marea Britanie, Israel sau chiar Statele Unite, turistii ingroasa randurile pacientilor de la usile cabinetelor de stomatologie din Romania. Nu pentru ca in tara noastra s-ar realiza vreun tratament unic in lume, ci pentru ca preturile sunt cu mult mai mici decat la ei acasa. 15% din totalul pacientilor unui cabinet stomatologic cu traditie din Bucuresti este reprezentat de turisti veniti special pentru tratament. Ba mai mult decat atat, pentru a le facilita acomodarea pe aici, cabinetul a si infiintat un departament special pentru relatii cu pacientii straini care practica turismul dentar. Acesta gestioneaza sederea lor aici, facilitandu-le vizitele la cabinet in functie de timpul limitat si de serviciile pe care le solicita.

Avem preturi cu pana la 70% mai mici!

"Strainii cunosc si apreciaza calitatea serviciilor stomatologice din Romania, care este la fel de ridicata cu cea a tarilor din Vestul Europei sau din SUA. Avem o echipa de medici supra-specializati, cu o experienta complexa in toate ramurile medicinei dentare. Raportul calitate-pret este vizibil in favoarea noastra, pentru ca aceleasi tratamente, realizate la acelasi standard, care in strainatate costa peste 20.000 euro, la noi se gasesc la preturi intre 4.000-10.000 euro. Pacientii pot ajunge chiar si la economii de 70%. Diferenta este semnificativa, mai ales in contexul economic actual", a declarat dr. Oana Taban, reprezentant al clinicii Dent Estet.

Strainii vor implanturi si coroane ceramice

Ce cauta strainii la noi in tara? Se pare ca mirajul il constituie tratamentele complexe. Profitand de perioada concediilor de vara, ei vor sa-si rezolve cat mai multe probleme intr-un timp cat mai scurt. Pe primul loc in topul celor mai cerute interventii se afla implantul dentar, urmat indeaproape de coroanele ceramice pe suport de zirconiu. Strainilor li se acorda garantii de 10 ani pentru lucrari, solutii financiare si o consultatie gratuita la finalul lucrarilor.

Concuram cu bulgarii si maghiarii

In scopul atragerii pacientilor din alte tari, aceste cabinete incheie parteneriate cu agentii din strainatate, cu care colaboreaza pentru programul de turism dentar. Foarte importante sunt si recomandarile turistilor dentari care au apelat deja la serviciile clinicii. Romania nu este singura tara din Europa atractiva din acest punct de vedere. Concurenta directa vine din partea vecinilor bulgari si unguri.
Sursa: www.ziare.com

Acest articol a fost citit de 1637 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole