close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Rezultate admitere medicina Bucuresti 2012

Rezultate admitere medicina Bucuresti 2012
Poate te intereaza si...

Rezultate admitere medicina Bucuresti 2012 - Candidaţii la facultăţile din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ au susţinut, miercuri, examenul de admitere, lucrările fiind corectate pe loc.

La Facultatea de Medicină Dentară, unde s-au alocat 130 de locuri subvenţionate de catre stat, s-au înscris 543 de candidaţi dintre care 30 au ales sa aplice pentru locurile existente cu taxa. 446 de absolvenţi de liceu au ales Facultatea de Farmacie, dintre care 11 au ales locurile cu taxă, numărul de locuri alocat anul acesta fiind de 125 de locuri la buget.

Depunerea contestaţiilor
Contestaţiile privind conţinutul întrebărilor scrise sau corectitudinea grilei oficiale de răspunsuri se înregistrează la comisiile centrale de admitere ale facultăţilor şi se depun în termen de 2 ore de la finalizarea probei scrise. După acest termen nu mai este posibilă contestarea conţinutului întrebărilor sau a corectitudinii grilei oficiale de răspunsuri.

Contestaţiile privind Rezultate admitere medicina Bucuresti 2012 se fac în termen de 24 de ore; acestea se depun la comisiile de admitere ale facultăţilor. Candidaţii pot contesta doar propriile rezultate. Lucrările constituind obiectul contestaţiei se recorectează în prezenţa candidatului care a depus contestaţia iar comunicarea rezultatelor finale se face prin afişare, în termen de maximum 24 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor. Decizia comisiilor de contestaţii este definitivă.

O condiţie necesară însă admiterii la facultăţile Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila‘ din Bucureşti o reprezintă promovareaexamenului de admitere cu un punctaj egal sau superior aceluia corespunzător notei 5,00.


Acest articol a fost citit de 2030 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole