close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Proteza dentara temporara

Proteza dentara temporara
Poate te intereaza si...

Proteza dentara temporara poate fi purtata pana cand este facuta proteza dentara permanenta. Proteza dentara temporara poate fi purtata imediat dupa ce dentistul a efectuat extractia dentara.

Proteza dentara temporara este un tip de proteza dentara. Proteza dentara temporara este utilizata de catre dentist pentru a impiedica deformarea dintilor ramasi dupa mai multe extractii dentare. Proteza dentara temporara trebuie purtata chiar daca aceasta nu se fixeaza foarte bine.

Pentru ca proteza dentara temporara sa fie creata sunt necesare mai multe programari stomatologice. Proteza dentara temporara este facuta din acelasi material ca si proteza dentara permanenta. Deoarece aceasta este facuta inaintea extractiei dentare, pacientul isi va da seama cu exactitate cum ii va arata cavitatea bucala dupa extractia dentara.

Proteza dentara permanenta este facuta abia dupa ce gingia s-a vindecat in urma extractiei dentare. Procesul de vindecare la gingiei dureaza intre 6 si 8 saptamani. In aceasta perioada, gingia se va micsora, ceea ce inseamna ca proteza dentara temporara nu se va mai fixa la fel de bine.

Ii puteti cere dentistului sa faca in asa fel incat proteza dentara temporara sa se potriveasca mai bine pentru ca dumneavoastra sa o puteti folosi ca proteza dentara permanenta. Puteti pastra proteza dentara temporara, in asa fel incat sa o aveti de rezerva in cazul in care pierdeti proteza dentara permanenta sau aceasta se deterioreaza.

Daca proteza dentara permanenta va necesita restaurare, atunci s-ar putea ca dentistul sa fie nevoit sa o trimita la laboratorul de tehnica dentara.


Acest articol a fost citit de 15472 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   


Comentarii (18)

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole