close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Produse pentru curatarea danturii

Poate te intereaza si...

In afara de produsele obisnuite pentru curatarea danturii, cum ar fi pasta de dinti si ata dentara, exista si alte produse. Pentru ca dumneavoastra sa efectuati mai eficient curatarea danturii, dentistul va poate recomanda unul dintre urmatoarele produse:

Produse pentru curatarea spatiilor interdentare ale daturii – Aceste produse sunt foarte potrivite pentru persoanele care au spatiile interdentare foarte mari. Unele produse arata ca niste periute de dinti mai mici. Aceste produse de curatare sunt foarte bune pentru persoanele care au montate aparate dentare, au dinti lipsa sau au suferit recent o interventie chirurgicala la nivelul gingiilor. Puteti gasi aceste produse in majoritatea farmaciilor.

Irigatoarele orale – Acestea sunt niste dispozitive electrice. Ele pompeaza apa sub forma unui jet constant sau care pulseaza. Aceste irigatoare nu indeparteaza placa acumulata la nivelul dintilor, dar indeparteaza resturile alimentare in cazul oamenilor care poarta aparate dentare sau care au dezvoltate buzunare parodontale. Aceste irigatoare sunt utilizate si in cazul in care trebuiesc administrate niste medicamente. De exemplu, irigatorul poate fi utilizat pentru clatirea cavitatii bucale cu apa de gura.

Betisoarele interdentare – Acestea sunt utilizate pentru curatarea spatiului interdentar si a spatiului de sub linia gingivala. Placa si resturile alimentare pot fi indepartate cu usirinta cu ajutorul acestor instrumentl.

Apa de gura – Ca si in cazul pastei de dinti, apa de gura trebuie aleasa in functie de necesitatile pe care le aveti. Apa de gura poate improspata respiratia, poate ajuta la fluorizarea dintilor sau poate omori bacteriile care provoaca gingivita. Unele ape de gura sunt folosite inainte de perierea propriu zisa a dintilor deoarece ajuta la deblocarea placii dentare. Rugati-va dentistul sa va recomande apa de gura care este cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Daca doriti sa evitati alcoolul, cititi cu atentie ingredientele de pe eticheta. Majoritatea apelor de gura care se pot cumpara fara reteta contin destul de mult alcool. In unele cazuri, dentistul va poate prescrie o apa de gura antibacteriana.


Acest articol a fost citit de 2007 vizitatori
  • Produse pentru curatarea danturii
  • Produse pentru curatarea danturii
  • Produse pentru curatarea danturii
  • Produse pentru curatarea danturii
  • Produse pentru curatarea danturii
Galerie Foto [5]
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole