close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Plombele dentare. Probleme

Plombele dentare. Probleme
Poate te intereaza si...

Plombele dentare reprezinta o modalitate de restaurare a dintilor. Plombele dentare sunt amplasate de catre dentist dupa ce a fost indepartata o carie. De cele mai multe ori, dupa amplasarea plombelor dentare poate aparea o sensibilitate la nivelul dintilor. Dintele poate deveni sensibil la presiune, la aer, la alimente dulci sau la stimuli termici. De obicei, sensibilitatea dispare dupa circa cateva saptamani.

Contactati-va dentistul daca sensibilitatea nu dispare dupa circa doua saptamani. Se poate ca acesta sa aplice o subtstanta speciala sau sa va recomande o pasta de dinti pentru dintii sensibili. Se poate, de asemenea, ca dentistul sa aleaga sa va faca un tratament de canal radicular.

Durere in jurul plombelor
Exista cateva explicatii pentru care aceste probleme pot aparea.
Durere la masticatie. Durerea apare in timpul procesului masticator. Durerea incepe sa apara imediat dupa ce trece efectul anesteziei. Daca acest tip de durere apare, inseamna ca trebuie sa ii cereti dentistului sa slefuiasca plomba.
Durere care apare atunci dintii intra in contact. Aceasta este de obicei o durere ascutita care apare de obicei cand dintii intra in contact. Aceasta durere ar trebui sa treaca de la sine dupa o perioada.

Daca simtiti o durere asemanatoare cu durerea dentara obisnuita, inseamna ca mai exista inca infectie la nivelul pulpei dentare. In aceeasta situatie, dentistul va fi nevoit sa efectueze un tratament de canal radicular
Se poate sa simtiti durere la nivelul dintilor din proximitatea dintelui care a fost plombat. De obicei, aceasta durere nu semnalizeaza neaparat ca exista o problema la nivelul dintilor. Durerea ar trebui sa se amelioreze dupa doua saptamani.


Acest articol a fost citit de 1660 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole