close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Plantele medicinale

Plantele medicinale
Poate te intereaza si...

Beneficiile pe care le aduc plantele medicinale sunt recunoscute de toata lumea. De la plantele medicinale pot fi utilizate frunzele, florile, tulpinile, fructele, semintele, scoarta si radacinile. Plantele medicinale sunt utilizate inca din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala.

Este important sa fiti atenti atunci cand consumati plante medicinale deoarece puteti fii alergici la unele componente, sau unele substante continute de plantele medicinale nu sunt benefice pentru organismul dumneavoastra. In continuare va prezentam cateva ponturi de care trebuie sa tineti cont in momentul in care utilizati plantele medicinale.

Precautii generale pe care trebuie sa le luati inainte de a folosi plantele medicinale:

Vorbiti cu doctorul sau cu fitoterapeutul dumneavoastra pentru a afla cand trebuie sa utilizati plantele, mai ales daca aveti o anumita reteta de urmat. Spuneti-i doctorului despre toate suplimentele pe care le consumati. Asigurati-va ca doctorul cunoaste istoricul medical si ca stie substantele la care sunteti alergici.

Urmati cu exactitate instructiunile. Nu ar trebui sa consumati plantele medicinale in cantitati mari, deoarece si acestea pot avea efecte secundare adverse .

Inainte de a va supune unei operatii, trebuie sa renuntati la plantele medicinale, deoarece acestea pot interfera cu anestezia si pot cauza afectiuni cardiace si respiratorii.

Inainte de a administra plante medicinale persoanelor in varsta si batranilor, asigurati-va ca respectati dozele recomandate fiecaruia in parte.Acest articol a fost citit de 2071 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole