close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

MedLife

MedLife
MedLife dezvolta Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala

Serviciile de recuperare si intretinere - o ramura noua in cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita
Centrul ofera programe specializate de inot pentru copii, tehnici kinetoterapeutice si gimnastica pre si post natala

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, introduce anul acesta serviciile medicale de intretinere si recuperare, prin finalizarea unui Centru complex de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala. Centrul face parte din Hyperclinica MedLife Grivita si ofera programe specializate de inot pentru copii si adulti, masaj terapeutic, programe de gimnastica pre si post natala si sedinte de kinetoterapie si hidrokinetoterapie.

Investitie in tehnologie recuperatorie. MedLife a investit circa 400.000 de euro pentru dotarea noului Centru de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala, care include: piscina cu sistem de recirculare pentru filtrarea permanenta a apei, o sala de kinetoterapie, un cabinet de electroterapie si un cabinet de masaj terapeutic si de intretinere. "Am decis sa investim intr-un centru de fiziokinetoterapie si recuperare medicala, deoarece piata medicala actuala necesita servicii terapeutice complete de calitate. Astfel, in cadrul acestui centru, oferim pacientilor nostri acces la o gama de tehnici recuperatorii integrate, realizate cu cea mai noua tehnologie in domeniu.", a declarat Nicolae Marcu, Director Executiv MedLife.

Programe de gimnastica pentru viitoarele si actualele mame. Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala integreaza tehnici specializate pre si postnatale. Programele prenatale derulate in Centrul MedLife constau in proceduri kinetoterapeutice ce se realizeaza inca din timpul sarcinii si se desfasoara in urma recomandarii medicului ginecolog. Astfel de tehnici medicale sunt indicate pentru afectiunile ce pot aparea in timpul sarcinii: modificari cardio-vasculare, insuficienta respiratorie, dureri lombare, constipatie si depresie. Programul postnatal are ca scop refacerea rapida a mamei dupa suprasolicitarile din timpul sarcinii si nasterii. Acest program poate incepe dupa prima saptamana de la nasterea normala si dupa o perioada mai lunga in cazul operatiei de cezariana, in functie de recomandarile medicului ginecolog. Exercitiile de gimnastica sunt personalizate de catre specialistul kinetoterapeut, in functie de starea fiecarei paciente.

Masajul - utilizat in recuperare si intretinere. Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala MedLife include si masajul de intretinere si cel terapeutic - procedura necesara in medicina de recuperare. Specialistii MedLife din cadrul Centrului utilizeaza si recomanda tehnicile de masaj de intretinere pentru relaxarea, stimularea si cresterea tonusului fizic si psihic al pacientilor si pentru a ameliora probleme usoare, precum sedentarismul sau diferite afectiuni cauzate de posturile vicioase. Masajul terapeutic este o forma de baza in tratamentul fizioterapeutic si este prescris pentru o gama de afectiuni reumatismale, in special suferinte degenerative articulare sau periarticulare, afectiuni ortopedice (hipotrofii musculare post imobilizari in aparat gipsat), post-traumatice, manifestari neurologice, disfunctii ale aparatului circulator.

Programe de inot recomandate pentru toate varstele. In cadrul Centrului au fost concepute programe de inot atat pentru copii, cat si pentru adulti. Procedeele de recuperare adresate copiilor sunt recomandate in recuperarea tulburarilor de statica vertebrala (scolioze, cifoze) si a tulburarilor de nutritie, des intalnite in patologia copilului. Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala MedLife utilizeaza si tehnici de hidrokinetoterapie pentru adulti. Acestea sunt prescrise pentru reeducarea posturala si pentru corectii ale tulburarilor de statica vertebrala la adolescenti si adulti tineri. Sedintele de recuperare hidrokinetoterapeutica sunt utilizate in cazul problemelor, precum: interventii chirurgicale cu sau fara imobilizare prelungita la pat, obezitate si osteoporoza, interventii chirurgicale ortopedice (proteze sold, genunchi, osteosinteze), contuzii, entorse, luxatii, fracturi, interventii neurologice dupa pareze, paralizii, distrofii musculare, accidente vasculare cerebrale si afectiuni reumatologice.

Echipa de specialisti in tehnici terapeutice. Centrul de Fiziokinetoterapie si Recuperare Medicala MedLife beneficiaza de experienta medicala a unei echipe formate din sapte specialisti: conf. dr. Gilda Mologhianu, coordonatorul Centrului; dr. Liana Mares, specialist recuperare pediatricta; dr. Monica Brailescu, medic specialist, asistent universitar; Mihaela Mihaescu, fiziokinetoterapeut; Paul Vasilescu, antrenor de inot, si doua asistente medicale cu specializare in balneofizioterapie si experienta in masajul terapeutic, care au lucrat anterior in sectii de neuro-chirurgie si recuperare medicala.

MedLife este lider pe piata serviciilor medicale private din Romania si detine 32% cota de piata in Bucuresti pe unul dintre cele mai importante segmente de piata, cel al serviciilor oferite clientilor corporati. MedLife are 815 angajati, dintre care peste 400 sunt medici si personal medical. In Bucuresti, MedLife detine doua clinici de mari dimensiuni: Hypeclinica MedLife Grivita si Hypeclinica MedLife Unirii, precum si Life Memorial Hospital, cel mai mare spital privat din Romania, primul realizat la standarde europene. In tara, MedLife ofera clientilor sai aceleasi servicii medicale prin intermediul celor 120 de clinici si centre medicale partenere din reteaua NetLife. Incepand cu luna octombrie 2006, IFC este actionar al MedLife cu o pondere de 20%. MedLife este acreditata ISO 9001, ISO 14001, ISO18001 si detine ISO 17025 pentru fiecare dintre cele trei laboratoare de analize ale companiei.

Comunicat Presa - medlife.ro
Sursa: www.medlife.ro

Acest articol a fost citit de 3583 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole