close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Leacul anti-cancer de la Iasi n-are niciun efect

Leacul anti-cancer de la Iasi n-are niciun efect
Poate te intereaza si...

Medici, autoritati si specialisti au lansat un serios avertisment cu privire la asa-numita descoperire a leacului anti-cancer de la Iasi, dupa ce medicul ginecolog iesean Mihai Botez a lansat pe piata un produs despre care spune ca vindeca bolnavii de cancer.

Deja multi creduli au cumparat produsul contra unor sume intre 1.000 si 1.500 de lei pe luna, desi "medicamentul" nu are nici prospect si nu este omologat, nefiind sustinut de niciun studiu medical.

Medicii oncologi din Iasi, dar si din Capitala au precizat ca nici macar nu au auzit de "Interfitron" si de proprietatea acestuia de a distruge tumorile canceroase. "Am consultat pacienti care au luat pastile din acestea si nu le-au ajutat cu nimic. Acest medicament este inregistrat ca supliment nutritiv si nu este recunoscut nici un coleg al meu doctor oncolog, nici de Colegiul Medicilor si nici de Asociatia Distribuitorilor de Medicamente. Nu are nici o justificare stiintifica, trebuie sa apara publicatii, sa fie recunoscut, ca sa putem crede aceste informatii", a declarat dr. Lucian Miron, oncolog la Centrul de Oncologie de la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde sunt tratati bolnavii de cancer din toata zona Moldovei.

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a reactionat si el si a alertat autoritatile pentru a retrage de la vanzare acest "medicament". "Nu este posibil asa ceva in anul 2010, trebuie sa actionam rapid, un medicament este un instrument foarte periculos daca nu este bine folosit si, in plus, comercializarea lui este fara prospect, ceea ce este ilegal", a declarat dr. Astarastoae.

Viorel Vasile, presedintele Asociatiei Distribuitorilor de Medicamente (ADMR), spune ca acest "leac" este - de fapt - un supliment nutritiv fara niciun efect anti-cancer care a fost folosit in anii 80 si a fost retras pentru ca se dovedise ca nu era eficient.

Dr. Mihai Botez se afla si in atentia oamenilor legii din anul 2005, dupa ce Ordinul Asistentilor Medicali (OAM) din Iasi l-a denuntat la Parchet pentru inselaciune. In plus, dr. Botez este cunoscut la Iasi si pentru alte inventii de acest gen, dupa ce a infiintat o "Academie de Inalte Sudii" fantoma, nerecunoscuta de nimeni si a eliberat chiar "diplome de academician", contra cost, la tot felul de "intelectuali" si "savanti" din Iasi, dar si din alte orase.
Sursa: www.ziare.com

Acest articol a fost citit de 1824 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole