close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Implanturi dentare

Implanturi dentare
Poate te intereaza si...


Ce este un implant?
Un implant dentar este un surub de titan care serveste drept stalp pentru inlocuirea unui dinte care lipseste. Implantul este inserat in osul maxilar sau mandibular printr-o interventie chirurgicala. Ulterior, se asteapta o perioada de timp, pana se stabileste o relatie de legatura (osteointegrare) intre implant si os, astfel ca implantul sa poata servi drept sprijin pentru o coroana, proteza partiala/totala fixa sau proteza mobilizabila. Implantele dentare pot sa inlocuiasca un singur dinte sau mai multi dinti. Protezele cu sprijin implantar au aspect asemanator dintilor naturali, iar functia dintelui lipsa este preluata de proteza cu sprijin implantar. Terapia implantara reprezinta o optiune restaurativa cu un lung istoric clinic. Implantele dentare pastreaza integritatea structurii faciale si reduc inconvenientele asociate pierderii dintilor.
Aplicarea implantelor se realizeaza sub anestezie locala si nu veti simti nimic in tot acest timp. Regiunea in care s-a intervenit poate fi edematiata (umflata) cateva zile dupa, iar durerile de intensitate redusa care ar putea sa apara se remit de cele mai multe ori cu antalgice usoare.
Implantele au un tratament special al suprafetei ce impiedica orice transfer ionic, electric, magnetic si termic catre tesutul viu, crescand aderenta osului de implant si elimininand astfel eventuala respingere.
Majoritatea sistemelor actuale nu prezinta acest tratament al suprafetei ceea ce, in timp, duce la micronecroze la nivelul jonctiunii os-implant si implicit la pierderea implantului.
Cand suntem intrebati “Cat garantati in timp implantele?”, ne place sa raspundem ca tratamentul nostru prin implant dentar este facut sa reziste o viata, desigur daca pacientul respecta indicatiile ce i se dau dupa interventia chirurgicala, ingrijirea si controalele periodice.Acest articol a fost citit de 1890 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole