close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Implantologie

Implantologie
Poate te intereaza si...

Implanturile dentare reprezinta radacini artificiale.
Acestea sunt o optiune ideala pentru persoanele cu o buna stare de sanatate orala si generala, care si-au pierdut un dinte sau mai multi din cauza bolii parodontale, accidente, sau alte motive.

Implanturile dentare sunt ideale in cazurile in care trebuie slefuiti dinti indemni pentru a se inlocui o bresa cu ajutorul unei lucrari protetice (punte).
Pentru plasarea implanturilor avem nevoie de anumite calitati ale osului (inaltime, latime, densitate).

Implanturile dentare nu se prind in lucrarile protetice (punti) impreuna cu dintii naturali. Acest lucru nu este indicat, deoarece poate duce la pierderea implanturilor.

Implanturile dentare se simt foarte natural, astfel incat pacientul uita ca ar fi pierdut vreodata acei dinti. Lipsa unor dinti va poate afecta modul in care va simtiti, atat personal, cat si profesional.

Va ascundeti zambetul din cauza unor spatii datorate lipsei unor dinti?
Protezele va fac sa nu va simtiti in siguranta ?
Aveti probleme de masticatie?

Pentru toate acestea avem vesti bune, implanturile dentare va pot ajuta sa va recapatati zambetul, sa puteti vorbi fara retineri, sa mestecati normal si sa aveti, din nou, incredere in dumneavoastra.

Putem obtine toate aceste lucruri prin plasarea corecta a implantului si prin informarea pacientului asupra modului in care trebuie intretinute aceste implanturi.

Recomandam profilaxii profesionale la 3 luni, periaj corect, folosirea de ata dentara si periute interdentare, apa de gura si nu in ultimul rand folosirea dusului bucal Waterpik.

Daca o sa respectati aceste recomandari, daca nu sunteti fumator si daca nu apar alte modificari in starea dumneavoastra de sanatate, implanturile pot avea o durata de viata foarte lunga.

Implanturile pot inlocui un dinte, pot fi suport pentru o punte, eliminand protezele partiale mobile, pot transforma o proteza totala mobila intr-una fixa cu ajutorul unor sisteme speciale sau pot fi suport pentru punti totale fixe in cazurile de All on 4.

Avantajul implanturilor dentare este dat de faptul ca acestea se integreaza in structura osului, impiedicand pierderea de masa osoasa, si evita retractia gingiei, lucruri care insotesc de obicei coroanele dentare si protezele totale.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca implanturile nu sacrifica dintii vecini, asa cum se intampla in cazul restaurarilor cu coroane si proteze. Pe termen lung, pentru sanatatea dumneavoastra orala, prezenta a cat mai multi dinti naturali si sanatosi reprezinta un beneficiu semnificativ.

Implanturile dentare va redau confortul si increderea in dumneavoastra.
Rata de succes a implanturilor dentare este foarte previzibila.
Acestea sunt considerate o optiune excelenta pentru inlocuirea dintilor.

Cheia succesului unui implant dentar este cantitatea si calitatea osului in care urmeaza sa fie plasat.
Partile posterioare ale maxilarului superior pot prezenta probleme in plasarea implantului din cauza unei cantitati si calitati insuficiente ale osului, acestea aflandu-se in apropierea sinusurilor maxilare.
In acest caz, este indicata augumentarea sinusului care poate creea in aproximativ 9-12 luni o cantitate suficienta de os, ceea ce o sa permita plasarea implantului.


Pentru fiecare caz in parte va fi aleasa varianta cea mai buna pentru pacient.

Contacteaza-ne pentru o consultatie de specialitate.
Clinica Stomatologica DENTAMERICA
Sursa: dentamerica.ro/implantologie

Acest articol a fost citit de 1034 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole