close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

implantologia dentara

implantologia dentara
Poate te intereaza si...


Inainte ca implantologia dentara sa existe, pierderea unuia sau catorva dinti putea fi restaurata prin adaugarea unei proteze fixe. Aceasta solutie ramane excelenta chiar si astazi, atunci cand este bine sup Proteza fixa permite reconstituiri in acelasi timp estetice si confortabile. Ea nu produce dureri decat atunci cand dintii naturali utilizati sunt slabiti sau inflitrati. Aceste defecte sunt rare si in general perfect reversibile atunci cand sunt tratate la timp. Raman totusi un semn de precaritate pe termen mediu sau lung.
De fapt implantologia dentara este foarte strans legata de disciplina " protezei fixe ".
Implanturile dentare au aparut tocmai pentru a permite realizarea unor proteze fixe in cazurile in care doar protezele amovibile erau posibile. Implanturile dentare permit si sa se economiseasca utilizarea dintilor naturali pentru a mentine protezele fixe.
Pentru problemele generate de lipsa mai multor dinti, implantul va limita sistematic numarul pilonilor naturali utilizati. Problemele grave insa vor necesita utilizarea tuturor pilonilor naturali existenti, care ar fi insuficienti pentru a sustine in mod eficace o proteza fixa, fara adaugarea mai multor implanturi.
Implantologia dentara poate oferi o sustinere mai buna a aparatelor amovibile. Ea poate permite de asemenea inlaturarea aparatului amovibil si deschide calea catre realizarea unei proteze fixe. Ea aduce si o intarire sensibila si o mai buna fiabilitate a protezelor fixe clasice. In prezenta lipsei dintilor, se cauta cea mai buna solutie implantabila, si doar in cazurile, foarte rare, de contraindicare formala a implantologiei, se propune o solutie conventionala.


Acest articol a fost citit de 1998 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole