close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Implantodent, clinica dentara

Implantodent,  clinica dentara
Poate te intereaza si...

ImplantoDent, clinica dentara - implantologie - implant dentar.

Clinica dentara de implantologie si microchirurgie laser.
Protetica computerizata, sisteme cad / cam, ceramica pe zirconiu si ceramica integrala.

Prin calitatea inalta a actului medical si a dotarilor tehnologice de exceptie, prin competenta profesionala a medicilor ridicata la rang de excelenta, clinica IMPLANTODENT se impune in fruntea clinicilor dentare din tara, respectand si chiar depasind standardele europene si nord-americane in materie, oferind servicii de medicina dentara la nivel premium, atat cetatenilor romani, cat si cetatenilor straini.

Prin pasiune pentru detalii si din devotament pentru arta stomatologica, ne-am focusat pe personalizare si unicitate, misunea noastra fiind obtinerea calitatii in detrimentul cantitatii, conceptul promovat fiind definit ca si exclusivist, adept al relatiei directe si transparente cu pacientul special, educat si ingrijit, atent cu sanatatea sa si care nu accepta compromisul.
Amenajata la standarde avansate de confort, dotata cu tehnologie unica, clinica dentara IMPLANTODENT demonstreaza ca, ideea de medicina dentara occidentala se poate practica si aici, in Romania, singura diferenta fiind insa pretul actului medical, mai mic decat in multe tari cu un grad avansat de bunastare materiala, pentru acelasi tip de servicii.

La IMPLANTODENT, siguranta si confortul pacientului reprezinta obiective principale, tratamentele fiind nedureroase, sigure si predictibile. Investitiile in echipamentele de igiena si sterilizare s-au facut respectand cele mai riguroase norme internationale, protocoalele igienico-sanitare respectandu-se cu strictete.

Sistemul de lucru cu programare la ora fixa elimina timpul lung si obositor de asteptare, sistemul de call-reminder fiind foarte apreciat de pacientii nostrii, oameni activi, pentru care fiecare minut in plus conteaza. Din contra, in sectorul de SPA al clinicii, va puteti relaxa intr-unul din fotoliile de masaj, delectandu-va auzul cu "o muzica buna". Afacerile dumneavoastra pot fi conduse direct din clinica gratie conexiunilor internet performante de care dispunem, sau atunci cand este cazul, aveti la dispozitie un sistem avangardist de videoconferinta.
Informarea continua a pacientilor si transparenta in dialog, lamuresc multe din problemele legate de utopicul “bine, repede si ieftin”.

Echipa tanara, dinamica si ambitioasa, continuu specializata in tara si peste hotare este pregatita sa faca fata tuturor provocarilor medicinei dentare moderne, lucrand in sistem contemporan, interdisciplinar. De aceea, incurajam, recunoastem si rasplatim inalta performanta, lucrul in echipa si asumarea responsabilitatilor.

Ca o dovada a increderii in calitatea serviciilor oferite, ne numaram printre putinele clinici care garanteaza in scris rezultatele actelor medicale, iar angajamentul pe care ni-l asumam prin contract fata de pacient confera liniste si siguranta totala beneficiarului de servicii medicale.

Tratamentele abordate inca de la sedinta de consultatie cu profesionalism, impreuna cu planurile de etapizare financiara a devizului, fac ca tratamentele de lux sa devina accesibile unui esantion din ce in ce mai larg de populatie.

Clinica Dentara ImplantoDent
Adresa: Str. Panait Mosoiu 5a, Constanta
Telefon: 0729.437.700
Telefon mobil: 0729.437.700
Fax: 0241-672.584
Email: tanerchemal@implantodent.ro
Sursa: www.Implantodent.ro

Acest articol a fost citit de 3606 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   


Comentarii (1)

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole