close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Implant Dentar | Ce este un Implant Dentar? | Implant dentar pret

Poate te intereaza si...

Dintii dumneavoastra au fost creeati sa dureze o viata dar cate o data acest lucru nu se intampla din diferite cauze. Inlocuirea dintilor lipsa este foarte importanta pentru sanatatea voastra generala dar si pentru sanatatea celorlalti dinti ramasi. Prin lipsa dintilor, nu pierdeti doar abilitatea de a mesteca dar neinlocuind dintele lipsa se poate ajunge la pierderea altora. Bineinteles ca pe langa toate acestea exista binecunoscta problema a aspectului deficitar al fetei si totodata pierderea increderii in sine si insusirea de a mai socializa.

Implantele dentare ar trebui considerate intotdeauna prima obtiune de a inlocui un dinte lipsa sau un dinte ce va trebui extras.Procedeul de inlocuire a unui dinte lipsa cu un implant dentar a fost folosit ca metoda de tratament mai bine de 40 de ani si este recunoscut ca cea mai ideala metoda de tratament aleasa.

Tratamentul cu implant dentar este considerat si demonstrat stiintific a fi mult mai bun decat tratamentul cu punti dentare sau alte metode de inlocuire a dintilor lipsa. Va garantam ca pacientii cu implante dentare pot zambi cu cea mai mare siguranta.
Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este o radacina dentara artificiala confectionata din titan si tratata special pentru a se integra osul uman. Acest metal(ce seamana cu un surub) substituie o radacina dentara. Ele sunt implantate in os printr-o metoda chirurgicala simpla si nedureroasa intr-un timp foarte scurt. Intre os si implantul de titan se realizeaza o stransa legatura si in final rezulta o fundatie pentru viitorul dinte artificial. In acest implant dentar se va atasa bontul protetic aferent, care o parte din el intra subgingival iar pe restul bontului va fi cimentata coroana protetica. Implantele dentare pot inlocui unul sau mai multi dinti lipsa astfel se obtine mentinerea structurii faciale si se previne deterioarea(rezorbtia) osului,fenomen care apare atunci cand se pierde unu sau mai multi dinti).
Sursa: www.premium-dental.ro/implant_dentar_arad.php

Acest articol a fost citit de 2277 vizitatori
  • Implant Dentar | Ce este un Implant Dentar? | Implant dentar pret
Galerie Foto [1]
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole