close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Gokshura

Gokshura
Poate te intereaza si...

Gokshura este o planta originara din Himalaya. Gokshura reprezinta una dintre principalele plante folosite la ora actuala in fitoterapie pentru tratarea infertilitatii si a diabetului.

Gokshura este folosita in general ca si diuretic, in tratamentul impotriva disfunctiilor renale si al pietrelor la rinichi. Gokshura este de asemenea folositoare pentru tratarea problemelor ficatului, pentru ameliorarea cefaleelor si migrenelor.

Gokshura mai poate fi utilizata de asemenea pentru cresterea energiei, intarirea muschilor si pentru ameliorarea disfunctiilor erectile, in special a ejacularii premature. Gokshura este folosita in fitoterapie si datorita efectului sau afrodisiac si tonic. Se spune ca gokshura creste nivelul de testosteron si echilibreaza nivelul hormonal.

In principal, gokshura este utilizata pentru ameliorarea durerilor premenstruale si a celor provocate de menopauza.
Gokshura contine saponine, care stimuleaza productia de hormoni din organism. Gokshura ajuta la cresterea nivelului energetic si la cresterea fortei musculare.

Cel mai bine este ca, pentru a beneficia de proprietatile benefice ale acestei plante sa consumati pastile din gokshura. Este recomandat sa consumati cel putin doua pastile de gokshura, de obicei dupa masa. Gokshura se mai gaseste si sub forma de pudra si de planta uscata, sub forma de ceai.

Exista mai multe proprietati benefice ale acestei plante. Se stie ca unele dintre substantele pe care le contine regleaza glicemia si reduc nivelul de colesterol din sange. Gokshura poate fi utilizata ca tratament alternativ pentru diabet.


Acest articol a fost citit de 7843 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole