close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Fructele de mare cresc riscul de diabet

Fructele de mare cresc riscul de diabet
Poate te intereaza si...

Oamenii de ştiinţă britanici au descoperit că persoanele care mănâncă peşte gras (somon, macrou, scrumbii) sau cu carnea albă (cod, eglefin, calcan) cel puţin o dată pe săptamână, îşi reduc riscul de diabet de tip II cu 25%.

De cealaltă parte, aceeaşi cantitate de fructe de mare consumată săptămânal, în special creveţi, crabi şi midii, creşte riscul de boală cu 36%.






Acest articol a fost citit de 1020 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole