close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Farmacii moderne

Farmacii moderne
Poate te intereaza si...

O nouă abordare a pieţei farmaceutice din România

ALIZEE, parte a PROFESSIONAL GROUP, a lansat ALIZEE – CATALOGUL FARMACIEI MODERNE ediţia 2008. Fiind un concept cu totul nou şi inedit, este primul catalog de echipamente, dotări şi servicii complete pentru piaţa farmaceutică din România.

“Lansarea unei noi ediţii a catalogului de către divizia ALIZEE, a fost un succes meritat, având în vedere eforturile depuse de întreaga echipă care a sprijinit implementarea acestui proiect deosebit de important pentru noi. Prin intermediul partenerilor şi colaboratorilor noştri, vom avea posibilitatea să vedem în viitorul apropiat cum arată o farmacie modernă. Rolul pe care ni l-am asumat, este acela de a furniza pieţei farmaceutice şi medicale, soluţii profesionale, moderne şi eficiente în vederea dezvoltării continue a sistemului de sănătate din România. Piaţa medicală românească este foarte receptivă la noile tendinţe europene. Este un lucru important faptul că divizia ALIZEE reprezintă deja peste 20% din afacerile grupului şi este în continuă dezvoltare.” a declarat Dl. Dan CIOLOCA, Director General al PROFESSIONAL GROUP.

La acest moment, PROFESSIONAL GROUP dezvoltă afaceri în mai multe domenii de activitate: consultanţă în afaceri şi management, puncte de medicină preventivă, vending, este dealer al unor importanţi producători de echipamente profesionale, iar prin divizia ALIZEE, operează noul concept ALIZEE – CATALOGUL FARMACIEI MODERNE.


Acest articol a fost citit de 1351 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole