close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Expozitia de Tehnica Dentara

Expozitia de Tehnica Dentara
Poate te intereaza si...

In perioada 22–25 noiembrie, Complexul Expozitional ROMEXPO – Targul International Bucuresti organizeaza si gazduieste cea de-a XVII-a editie, de toamna a expozitiei internationale pentru echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara, precum si produse pentru igiena orala, DENTA.
Manifestare de traditie, DENTA reprezinta cel mai important eveniment adresat societatilor din domeniul de referinta.
Spatiul expozitional este, ca de fiecare data, ocupat de producatori si importatori de materiale, aparatura si instrumentar pentru medicina si tehnica dentara.
Cu siguranta ca editia din aceasta toamna a DENTA va aduce cu sine o diversificare a ofertei, fapt certificat de suprafata de expunere de cca. 10.000 m. Astfel, in pavilioanele 14, 16, 17 si 18 vor fi prezenti peste 130 de expozanti din 8 tari, respectiv Belgia, Grecia, Italia, Germania, Marea Britanie, Polonia , Republica Moldova si Romania
Pe toata perioada desfasurarii acestui eveniment de rezonanta pentru specialistii din domeniul medicinii si tehnicii dentare vor fi organizate o serie de manifestari conexe. Dintre acestea amintim al IX-lea Congres International de Implantologie Orala organizat de Societatea Romana de Implantologie Orala si Biomateriale, precum si o serie de prezentari ale unor firme de renume in domeniu, cum ar fi MEDIDENT EXIM, KERR, MEDIMEX 2000, NEW-YORK DENTAL si TERRA DENT
Speram ca si in aceasta toamna, DENTA se va bucura de aceeasi apreciere din partea specialistilor, care au demonstrat in fiecare an un interes deosebit fata de produsele prezentate in expozitie.


Acest articol a fost citit de 2000 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole