close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Estetica dentara

Estetica dentara
Poate te intereaza si...

Orice lucru se mentine cu eforturi sustinute – la fel si un zambet fermecator are nevoie de putin ajutor. Pentru a indrepta micile imperfectiuni care apar de-a lungul timpului putem apela la cosmetica dentara. Specialistul Clinicii Velvet Dental, Dr. Roxana Banu, a raspuns la cateva dintre cele mai frecvente intrebari legate de cosmetica dentara.

Cum aleg un stomatolog specializat in Estetica dentara?
O intrebare foarte importanta. Pentru cele mai bune rezultate este esential sa cunoasteti calificarea si experienta stomatologului care va trateaza. Termenul de "cosmetica dentara" a devenit la moda si numerosi stomatologi se promoveaza ca specialisti in acest domeniu. In acest moment cosmetica dentara nu este o specialitate recunoscuta (cum ar fi ortodontia de exemplu). Oricum, este o disciplina a stomatologiei care necesita cunostinte amanuntite si un ochi artistic. Intrebati stomatologul specializat in cosmetica dentara despre instruirea, recomandarile si experienta sa in domeniu. Cel mai eficient mod de a intelege aptitudinile stomatologului este sa ii vedeti portofoliul cu poze inainte si dupa. Stomatologii dedicati artei de cosmetica dentara intotdeauna fotografiaza cazurile pe care le au.

Exista un standard de dantura frumoasa pentru toti indivizii?
Nu. Fiecare individ este diferit si fiecare caz este diferit si trebuie pregatit cu multa atentie. Exista multe diferente intre dantura barbatilor si cea a femeilor, precum si intre toti indivizii. Dintii trebuie sa fie proportionali cu linia gingiei, cu buzele si cu fizionomia fetei fiecarui individ, pentru a putea ajunge la un zambet frumos si natural.

Cat de mult sa imi albesc dintii?
In adolescenta de obicei avem dintii albi si un zambet stralucitor, dar de-a lungul anilor dintii se pateaza. Cand apelati la proceduri de cosmetica dentara apare intrebarea "cat de albi doriti sa fie dintii?" Multi oameni aleg nuante mai deschise decat in trecut. Alb stralucitor si dinti opaci la indivizi mai in varsta sunt semne care arata ca au apelat la un tip de cosmetica dentara. La clinica noastra ne straduim sa oferim danturii un aspect placut, natural Astfel, veti obtine un rezultat de un alb frumos si va crea impresia unei danturi sanatoase.

Cat dureaza procedurile de Estetica dentara?
In cele mai multe cazuri, restaurarea se poate face intr-o singura sedinta. Albirea accelerata se poate executa intr-o singura sedinta. Pentru albirea dintilor acasa este necesara o prima sedinta pentru a putea fi pregatiti pentru amprenta. Este nevoie sa reveniti dupa cateva zile pentru a va lua gutierele si pentru a va asigura ca sunt asezate corespunzator. Apoi, in functie de cat de mult veti purta gutierele, ar trebui sa puteti observa rezultatele treptat, de la prima folosire pana la cateva saptamani sau mai mult.
Aplicarea fatetelor de portelan necesita doua sedinte, cam la diferenta de 10 zile pentru adaptare si aplicare. Din moment ce nevoile fiecarei persoane cu privire la cosmetica dentara sunt unice, timpul necesar este doar o estimare. Atunci cand elaboram planul de tratament personalizat va putem oferi un orar mult mai precis bazat pe nevoile specifice de cosmetica dentara.

Cum voi arata - Primul lucru pe care il facem este sa ascultam dorintele clientilor legate de dantura. Imagistica de tip cosmetic, estetic o reprezentare digitala a danturii, ajuta oferind o idee despre cum puteti arata dupa imbunatatiri. Este posibil sa solicitam o amprenta realizata in laborator a noii dumneavoastra danturi, care va arata tratamentul aplicat in realitate, in forma tangibila.
Durata - Exista prea multi factori pentru a preciza cu exactitate cat timp va rezista un tratament de cosmetica dentara. Durata unui tratament de cosmetica dentara variaza de la procedura la procedura si de la persoana la persoana. Starea dintilor inainte de tratament influenteaza durata remedierilor. Ingrijirea personala si obiceiurile alimentare fac parte din aceasta ecuatie. Bineinteles ca si calitatea tratamentului in sine influenteaza durata pe termen lung.

Oferta - Noi ne straduim sa va oferim servicii de cea mai inalta calitate pentru ca sa beneficiati de acest tratament timp de mai multi ani. Sedintele regulate la stomatologul specialist in cosmetica dentara ajuta sa va asigurati de faptul ca tratamentul dentar este mentinut. Noi facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi o dantura complet imuna la problemele viitoare; intretinerea va prelungi durata de viata a tratamentului de cosmetica dentara pentru multi ani.

Contact Clinica Velvet Dental
Sediu central: Str. Sf. Vineri, nr.29, parter, corp B, Bucuresti - Sect.3
Tel.: +40-21-317.39.97
Fax : +40-21-317.37.87
Tel. Urgente: 0722.45.30.12
Sursa: www.velvetdental.ro

Acest articol a fost citit de 2217 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole