close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Estetica dentara - Fatetele LUMINEERS BY CERINATE

Estetica dentara - Fatetele LUMINEERS BY CERINATE
Poate te intereaza si...

Estetica dentara - Fatetele LUMINEERS BY CERINATE. Zambetul este cartea de vizita a unui om si reflecta starea lui de spirit. Un studiu recent a aratat ca persoanele cu un zambet frumos sunt mai atractive si pline de viata.

Datoria cosmeticii dentare este de a pune pe fata oricarui om un zambet ca al vedetelor de la Hollywood, care ii poate reda increderea in sine. Cu tehnica fatetarii noninvazive LUMINEERS acest lucru este posibil chiar fara a se slefui dintele.

Clinica noastra este una dintre putinele din Romania care au competenta de a efectua aceste fatete.

Desi reprezinta o noutate pentru tara noastra, in America ele exista de peste 20 de ani. Aceste fatete sunt realizate din portelan, in Studiourile Cerinate din America, singurul loc unde se potfabrica. Daca traditionalele fatete veneers pot fi realizate in orice laborator, de un tehnician cu oarece experienta, fatetele LUMINEERS sunt fabricate doar in California, iar medici din toata lumea, acreditati de Studiourile Cerinate, trimit amprentele dentare aici.

Dar, sa vedem ce inseamna o fateta LUMINEERS si care sunt avantajele ei fata de clasicele veneers. In primul rand, fatetele obisnuite sunt precum unghiile false pe unghiile naturale. Fatetele LUMINEERS sunt subtiri precum o lentila de contact, ceea ce permite aplicarea lor direct pe dinte fara ca acesta sa fie slefuit si fara sa-l bombeze. In acelasi timp, ele sunt si foarte rezistente.

Compania Cerinate ofera o garantie de 5 ani constand intr-un certificat cu numele pacientului, dar practica a aratat ca exista pacienti care au fatete LUMINEERS deja de 15-20 de ani. Cu aceste fatete se pot corecta defecte de pozitie a dintilor, de culoare, de forma chiar treme sau diasteme.

LUMINEERS BY CERINATE va ofera un mod de a avea dinti pemanent albi si perfect aliniati fara durere! Este stiut faptul ca, in urma tratamentului de slefuire pentru aplicarea traditionalelor fatete veneers, dintii pot deveni sensibili. Acest lucru nu se intampla cu fatetele LUMINEERS, deoarece aplicarea lor nu necesita slefuire, deci este o metoda non-invaziva si nedureroasa. Sunt necesare doar doua vizite la dentist: prima, pentru a se lua amprenta si a se face poze pentru mai buna intelegere a fizionomiei pacientului, iar a doua pentru a se cimenta fatetele.
Sursa: GlamourDent, Cabinete Stomatologice Sector 2, Cabinete Stomatologice Bucuresti

Acest articol a fost citit de 7431 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole