close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Dintii drepti

Poate te intereaza si...

Majoritatea oamenilor doresc sa aiba dintii drepti. Problema este ca adultii doresc sa aiba dintii drepti, dar nu doresc sa poarte timp de 2 sau 3 ani un aparat dentar. Deci care sunt optiunile pe care le puteti lua in considerare pentru a avea dintii drepti. Iata care sunt cele trei modalitati prin care puteti obtine dintii drepti pe care vi i-ati dorit dintotdeauna.

1. Fatetele dentare – Daca vreti sa aveti dintii drepti intr-un timp foarte scurt, fatetele dentare sunt ideale pentru dumneavoastra. Totusi, exista anumite parti negative pe care ar trebui sa le luati in considerare. Prima problema ar fi ca pentru aplicarea fatetelor dentare este necesara modelarea dintelui, procedura care implica distrugerea unor componente ale dintilor. Dintele este supus astfel riscului de cariere. Fatetele dentare nu au o durata de viata foarte lunga, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa fie nevoie de inlocuirea lor.

2. Tratament ortodontic comprehensiv – In mod normal, tratamentul ortodontic dureaza circa 2 – 3 ani, pana cand dintii ajung in pozitia potrivita cu ajutorul aparatelor dentare . In ortodontie, exista o anumita pozitie ideala in care dintii ar putea sa ajuga. Tratamentul ortodontic este ideal daca doriti sa aveti dintii drepti, partea negativa fiind insa durata tratamentului.

3. Aparat dentar pentru 6 luni – Adultii isi doresc dintii drepti, dar nu vor sa aiba timp de 2 sau 3 ani gura plina de metale. Ortodontii au o regula nescrisa conform careia, adultii trebuie tratati intr-un mod realistic, iar copii intr-un mod idealistic. Copii au de obicei parte de tratament ortodontic comprehensiv, adica ortodontul urmarestii ca dintii sa fie aliniati in mod ideal. Adultii pot obtine dintii drepti in doar sase luni daca felul in care se realizeaza muscatura este corect. In acest caz, ortodontul va aplica un aparat dentar doar pentru a indrepta dintii din fata. Astfel veti obtine infatisarea dorita intr-un timp mult mai scurt.


Acest articol a fost citit de 2328 vizitatori
  • Dintii drepti
  • Dintii drepti
  • Dintii drepti
Galerie Foto [3]
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole