close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Dinti pe credit

Dinti pe credit
Poate te intereaza si...

Dintii se pot pune pe credit fara giranti
Medicii stomatologi au observat ca tot mai putini romani isi permit sa-si trateze dintii cu plata pe loc si au decis sa puna la punct un program de finantare cu plata in rate a acestor servicii.
Programul prevede ca pacientul sa plateasca eşalonat tratamentul, iar unitatea medicala sa-şi acopere costurile aferente tragând sumele necesare din creditul astfel acordat. Reţeaua de cabinete stomatologice partenere, constituita în jurul unui grup de companii specializate în consultanţa manageriala (MCL - Management Consultanţa Logistica), ofera clienţilor şi alte servicii, cum ar fi informarea periodica privind prevenirea cariilor, emiterea unui card de fidelitate (cu reduceri de preţuri), ţinerea unei carţi cu evidenţa sanataţii dentare a întregii familii etc.
Mecanismul finanţarii
Programul, intitulat "Denta-Credit", are în vedere administrarea reţelei de cabinete stomatologice partenere, carora li se acorda asistenţa manageriala necesara acoperirii cheltuielilor presupuse de tratamentele solicitate de clienţi. Pe scurt, clientul angajeaza un credit bancar şi i se stabileşte un scoring în funcţie de bonitatea pe care poate sa o dovedeasca, tratamentul propriu-zis începând imediat dupa semnarea documentelor. Prima tranşa se plateşte în momentul primirii de catre pacient a dosarului aprobat. La finalul tratamentului, cabinetul şi pacientul semneaza devizul total al lucrarilor şi se deconteaza restul de bani. Iniţiatorii proiectului afirma ca, prin acest program, "pacientul se trateaza atunci când are nevoie, plateşte cât poate pe luna şi, mai ales, ştie exact cât are de plata".Coordonatorul programului "Denta-Credit", Mihai Pogorevici, ne-a declarat ca "oamenii vor învaţa drumul la medicul stomatolog imediat ce au nevoie", adaugând: "Am învaţat sa ne împrumutam prin credit pentru diferite lucruri pe care ni le-am dorit - electrocasnice, casa, maşina etc. Trebuie sa învaţam sa nu mai amânam nici o zi atunci când e vorba despre cel mai important lucru, sanatatea. Deviza noastra este ?Zâmbeşti acum, plateşti mai târziu?".
Creditarea se obţine în cabinet
Dintre caracteristicile acestui program de asistenţa financiara mai pot fi amintite: l reprezentanţii bancii creditoare vin la cabinetul stomatologic, scutind astfel pacienţii de drumurile şi cozile interminabile de la ghişee; l rata este fixa, ramânând nemodificata dupa semnarea contractului; l toate costurile sunt incluse în rata, nu se "ascund" dupa diverse promoţii; l nu sunt necesare nici avansuri, nici giranţi, dar se accepta plaţi în avans (înaintea închiderii lanţului de rate stabilit iniţial); l la dosar sunt suficiente actul de identitate şi adeverinţa de venit; l se accepta între 6 şi 60 de rate, valoarea lucrarii astfel finanţate putând fi cuprinsa între 250 şi 16.000 RON; l raspunsul bancii în legatura cu acceptarea creditului vine la 24 de ore dupa depunerea documentelor necesare. Coordonatorul MCL ne-a mai declarat ca "pregatirea şi experienţa de excepţie ale medicilor români trebuie dublate de o susţinere manageriala care sa transforme vizita la medicul dentist dintr-un chin într-o obişnuinţa placuta".
Sursa: www.adevarul.ro

Acest articol a fost citit de 10381 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   


Comentarii (6)

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole