close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Dieta Stelian Fulga

Dieta Stelian Fulga
Poate te intereaza si...

Cure de detoxifiere

Orice tratament natural trebuie inceput cu o cura de detoxifiere a organismului, pentru eliminare toxinelor din corp. Dupa o astfel de cura, regimul de post sau alte tipuri de regimuri naturiste sau tratamente dau rezultate mult mai bune.

Cura recomandata de terapeutul Stelian Fulga
Aveti nevoie de 60 g de sare amarã (se gãseste la farmacie) pe care o dizolvati în 750 ml apã. Se obtine o solutie laxativã, care se împarte în 3 cãni de cîte 250 ml fiecare. Separat, se amestecã 200 ml ulei de mãsline presat la rece si zeama de la 3 lãmîi. În ziua respectivã, masa de dimineatã se ia la ora 10.00, iar pînã la ora 14.00 nu se mãnîncã nimic. La ora 14.00 se ia prima canã (250 ml) de laxativ, la ora 16.00 se ia a doua canã, iar la ora 18.00 se înghite uleiul de mãsline (200 ml) amestecat cu zeama de lãmîie, apoi se stã pe partea dreaptã timp de jumãtate de orã. La ora 22.00 se ia ultima canã de laxativ, iar la ora 23.00 se mãnîncã o canã de gris fiert în lapte. În timpul zilei se poate bea apã, dar nu cu o orã înainte si nici cu o orã dupã ce se bea uleiul. Dupã cum spune dl. Stelian Fulga, veti avea multe scaune si este bine sã vã controlati fecalele, pentru a vedea ceea ce eliminati: excesul de bilirubinã precipitã sub formã de bilute verzi si gelatinoase (sînt îmbibate cu ulei), colesterolul sub formã de bilute albe, iar nisipul si mîlul ies ca atare. ATENTIE: Aceastã curã nu este recomandatã celor cu gastritã hiperacidã si ulcer gastro-duodenal.
Aceasta recomandare nu constituie un sfat medical. Consultati un medic specialist inainte de a incepe orice cura de slabire sau detoxifiere.


Acest articol a fost citit de 19981 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   


Comentarii (1)

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole