close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Dieta detoxifiere

 Dieta detoxifiere
Poate te intereaza si...

Dieta de detoxifiere este realizata pentru imbunatatirea starii de sanatate a organismului. Dieta de detoxifiere este de fapt un fel de dieta pe termen scurt care se axeaza pe eliminarea toxinelor alimentare si a celor din mediu din organismul dumneavoastra.

Desi exista mai multe tipuri de diete de detoxifiere, majoritatea dintre ele se axeaza pe scaderea aportului de substante toxice si pe cresterea aportului de alimente care ajuta organismul sa se curate. Prin eliminarea toxinelor din organism va puteti creste nivelul de energie, va puteti stimula sistemul digestiv si va puteti imbunatati nivelul de concentrare.

Avand in vedere toate aceste beneficii, va puteti da seama de ce o dieta de detoxifiere este atat de atragatoare pentru unii. Sunt insa aspecte importante pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a incepe o astfel de dieta.

Este potrivita pentru dumneavoastra dieta de detoxifiere?

Daca va ganditi sa incepeti o dieta de detoxifiere, este foarte important sa cereti sfatul unui medic inainte de a incepe o astfel de dieta. Persoanele care sufera de anumite probleme de santate, cum ar fi anemia, diabetul si afectiunile renale ar trebui sa evite sa utilizeze o astfel de dieta daca nu sunt supravegheate cu atentie de catre un medic. Dieta de detoxifiere nu ar trebui urmata de femeile insarcinate si de cele care alapteaza.

Persoanele care se simt in mod constant epuizate si care au hipotensiune pot suferi de un sindrom ce se numeste sindrom de oboseala adrenala. Acest sindrom nu este recunoscut de majoritatea doctorilor, dar este recunoscut de catre doctorii homeopati. In cazul acestor persoane este recomandata dieta de detoxifiere doar dupa ce glandele lor adrenale (suprarenale) au fost supuse unui tratament holistic, cu ajutorul plantelor medicinale si a altor remedii naturale.


Acest articol a fost citit de 1294 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole