close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Cum sa te lasi de fumat in 2011

Cum sa te lasi de fumat in 2011
Poate te intereaza si...

Noul an ar putea fi ocazia perfecta pentru a lua hotarari radicale pentru viata ta. O dorinta pe care ti-o poti pune pentru noul an este renuntarea la fumat.

Iti poti face o lista cu ceea ce doresti sa indeplinesti in 2011. In incercarea de a deveni nefumator, trebuie sa ceri si sfatul medicului si sa privesti in urma la raul pe care tigarile ti l-au provocat pana acum. Informatiile sunt oferite de Helium.

Trebuie sa te gandesti si la raul pe care fumul il provoaca celor apropiati, fumatorii pasivi, aici fiind inclusi si copiii tai. Unul dintre argumentele fumatorilor este acela ca tutunul provoaca placere. Insa, fumatul nu este altceva decat un obicei neplacut, urat mirositor, inestetic si foarte nociv pentru corpul uman.

Poti merge intr-un spital de boli pulmonare si vei vedea consecintele acestui obicei asupra sanatatii tale. Vei vedea acolo pacienti care mor din cauza emfizemului pulmonar, a cancerului pulmonar si, astfel, vei constientiza adevarata dimensiune negativa a fumatului.

Cea mai buna zi in care poti renunta la fumat este cea de azi, imediat. Medicamentele care vor atenua senzatia fizica neplacuta a renuntarii la fumat te vor ajuta si ele. Iar un grup de discutii format din fosti fumatori te va ajuta si mai mult in aceasta incercarea grea.

Sfarsitul anului, o perioada incheiata, iti poate da puterea morala de a lua o astfel de decizie. Iar inceputul celui urmator este o foarte buna oportunitate de a-ti lua adio de la ceea ce a fost rau pana acum.
Sursa: www.ziare.com

Acest articol a fost citit de 1160 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole