close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Cosmetica dentara

Cosmetica dentara
Poate te intereaza si...

Cosmetica dentara este o ramura a medicinii dentare. Cand spunem cosmetica dentara, ne referim la tratamentele care pot imbunatati aspectul dintilor. Persoanele care opteaza pentru cosmetica dentara sunt in general acele persoane care nu sunt foarte multumite de aspectul dintilor lor. Tratamentele de cosmetica dentara sunt foarte solicitate in momentul in care dintii sunt lezati in urma unui accident sau au un aspect neplacut din cauza unor factori ca fumatul sau cafeaua care pot pata dintii.

Pana acum putin timp, o persoana obisnuita nu putea sa faca prea multe lucruri pentru a-si imbunatati aspectul dintilor. In ultimele doua decenii, tehnicile dentare si materialele dentara s-au imbunatatit dramatic. In ziua de azi, in urma tratamentelor de cosmetica dentara, majoritatea oamenilor pot avea o dantura care se apropie de perfectiune.

La ora actuala, tratamentele de cosmetica dentara sunt din ce in ce mai cautate
Inainte de a apela la tratamentele de cosmetiica dentara trebuie sa stiti ca materialele folosite nu sunt indestructibile. Coroanele dentare, incrustatiile si fatetele sunt realizate dintr-un material mai dur, dar nu dureaza foarte multi ani. Ele se pot fisura, ciobi sau cementul poate fi slabit. Aceste tratamente de cosmetica dentara trebuie sa fie repetate cam dupa 10 – 15 ani.

Este important sa fiti realisti. Dentistii pot modela materialele in asa fel incat sa creeze un zambet rapitor. Dar dentistii nu pot insa sa va schimbe forma gurii sau aspectul fetei. Pentru ca tratamentul de cosmetica dentara sa ofere un aspect natural dintilor, acesta trebuie sa se potriveasca cu fata dumneavoastra. Cosmetica dentara va poate imbunatati aspectul, dar nu va poate schimba fizionomia.

Unul dintre beneficiile cosmeticii dentare este acela ca rezultatele finale sunt destul de usor de prezis.
Cu ajutorul tehnologiei computerizate de care dispun, dentistii va pot arata imagini ale dintilor dumneavoastra inainte si dupa procedura, chiar inainte de inceperea tratamentului de cosmetica dentara. Astfel, va veti face o idee despre cum vor arata dintii dumneavoastra dupa tratamentul de cosmetica dentara.
Trebuie sa stiti insa ca nu toate cabinetele de cosmetica dentara dispun de aceasta tehnologie.


Acest articol a fost citit de 1600 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole