close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Controlul durerilor dentinare

Controlul durerilor dentinare
Poate te intereaza si...

Multe persoane devin anxioase atunci cant vine vorba de vizitele stomatologice.

Aceasta anxietate poate fi cauzata de frica de injectii. Unii oameni nu suporta zgomotul cauzat de freza dentara. Unora le provoaca atacuri de panica simpla observare a instrumentarului folosit de stomatolog.

Unii dentisti ofera mijloace pentru ca pacientii sa se poata relaxa. Puteti sa ascultati muzica in casti sau puteti sa vizionati un film.
Multe persoane devin anxioase deoarece se tem de durere.

Cu mult timp in urma temerile in legatura cu durerile erau justificate. Nu existau injectii pentru anesteziere. Daca un pacient avea nevoie de anestezie, acesta era efectiv lovit in zona capului si lesina.

O data cu trecerea timpului, au parut si alte metode, mult mai putin drastice, cum ar fi utilizarea opiumului sau a alcoolului. Totusi, tratamentul trebuia efectuat rapid, inainte ca efectul drogului sa treaca.

In ziua de astazi, nimeni nu ar trebui sa aiba parte de durere atunci cand ajunge pe scaunul stomatologului. Anestezicele au evoluat o data cu trecerea timpului, asa ca tratamentele stomatologice de rutina pot fi efectuate fara ca durerea sa fie resimtita.

Chiar si intepatura acului prin care se face anestezia poate fi evitata. Stomatologii pot folosi geluri speciale pentru amortirea zonei in care urmeaza sa se faca injectia.

Anestezicile locale va pot oferi o experienta lipsita de durere pe scaunul dentistului. Cu multi ani in urma Novocaina era un anestezic local destul de popular.

Pacientii si dentistii folosesc si in ziua de astazi numele de Novocaina pentru a denumi in general substantele anestezice injectabile. Totusi, anestezicele locale folosite in general in ziua de astazi sunt lidocaina si carbocaina.

Metode mai noi, cum ar fi anestezia electronica va pot ajuta sa scapati de ace complet. Acest tip de anestezie implica utilizarea de impulsuri care sunt transmise prin intermediul electrozilor si care blocheaza durerea.Acest articol a fost citit de 1742 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole