close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Conferinta Nationala de Medicina

Conferinta Nationala de Medicina
Poate te intereaza si...

Conferinta Nationala de Medicina, Farmacie si Afaceri, Business & Health

Admis Medicine Events, divizia de evenimente medicale SC ADMIS CONSULT SRL, in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina a Familiei, organizeaza in Bucuresti, Crowne Plaza, 10-11 iunie 2008, sub deviza: Sanatatea natiunii, vazuta ca un intreg!, Conferinta Nationala de Medicina, Farmacie si Afaceri "Business & Health"

Ne bucuram de sprijinul acordat de Guvernul Romaniei, prin prezenta Domnului Ministru al Sanatatii Publice, Eugen Nicolaescu, care a acceptat sa participe la lucrarile acestei prime editii, sustinuta de partenerul nostru oficial: SIVECO ROMANIA.

Tematica legata de "tratarea sanatatii’’ in Romania, folosind toate mijloacele mediului de afaceri ce ne sunt la indemina la mijlocul anului 2008, speram sa fie una de un larg interes.
Evenimentul isi propune sa reuneasca personalitati din domeniul medical, medici si farmacisti, membri ai comunitatii de afaceri din toate domeniile tangentiale acestui sector.

Din dorinta de a intelege mai bine fenomenele din lumea medicala, conferinta este organizata pe trei sesiuni specializate, de o mare amploare, asa incit sa poata asigura informatii cit mai precise privind schimbarile legislative, aparitia de noi tehnologii si produse, precum si usurinta in utilizarea acestora.

Prima zi, dezbaterile primei sesiuni vor fi dedicate in majoritate farmacistilor si farmaciilor.
In deschiderea celei de-a doua zile se vor prezenta succint probleme ale medicinei actuale. Dificultatile din spitalele romanesti vor fi aduse in discutie de catre managerii celor mai mari unitati spitalicesti din tara, iar centrele medicale private vor putea expune din experienta si succesele lor. Antiseptica vine sa constientizeze o problema certa legata de infectiile nosocomiale iar Euritmic Grup, va prezenta, pentru prima data in Romania, un nou tip de echipamente de neutralizare prin sterilizarea termica a deseurilor rezultate din activitatea medicala.

Sesiunea destinata medicilor de familie ofera solutii pentru fiecare dintre pasii ce trebuie facuti in managerierea cabinetelor individuale, fara a fi lasata la o parte componenta profesionala.
Libra Bank si Raiffeisen Bank vor prezenta explicit produsele bancare destinate exclusiv farmaciilor si cabinetelor medicale individuale, in timp ce Alpha Leasing Romania IFN si Volksbank Leasing vin cu solutii alternative de finantare prin leasing.

Producatorii de medicamente, aparatura si echipamente medicale, centrele private de sanatate, centrele de frumusete, isi ocupa clar rolul de liant intre cele doua categorii.
Bucurindu-ne de gazduirea in spatiul generos oferit de Crowne Plaza Center, avem posibilitatea de a organiza standuri de expozitie pentru producatorii autohtoni si straini, pentru distribuitorii de medicamente, echipamente si aparatura medicala, etc.

In esenta, propunem un eveniment interactiv, asa incit calitatea discutiilor sa conduca la gasirea unor solutii comune pentru domenii cum ar fi: finantarea afacerii, produse informatice folosite in managementul unitatilor medicale, consultanta, etc.


Acest articol a fost citit de 1455 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole