close
info
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Chirurgie plastica

Chirurgie plastica

Marirea sanilor - Mamoplastia de augmentare
Mamoplastia de augmentare este recomandata pacientelor care considera ca sanii lor sunt prea mici. Aceasta interventie chirurgicala corecteaza si micsorarea in volum a sanilor dupa o pierdere in greutate, dupa sarcina, sau in cazul unei asimetrii mamare.
Protezele sunt confectionate din silicon. Nu exista nicio dovada stiintifica ce poate conduce la asocierea protezelor cu vreun tip de cancer sau boala autoimuna.
Se recomanda aceasta operatie oricarei paciente care doreste o imbunatatire a aspectului estetic propriu.
Interventia chirurgicala are loc sub anestezie generala , dureaza 1-2 ore, incizia fiind realizata fie in santul submamar, fie la nivelul areolei, fie subglandular, fie retropectoral.
Spitalizarea va fi de 1-2 zile, disconmfortul va persista 24-48 ore, momenmte in care se administreaza antialgice.
Firele se scot la 12 zile. Pacienta este sfatuita sa poarte sutien 2-3 luni. Cicatricile se aplatizeaza dupa 6 luni, palesc la culoare si se micsoreaza ca lungime.
Mamoplastia de reductie – este operatia destinata sanilor foarte mari si ptozati ce pot cauza dureri la nivelul umerilor si a spatelui datorita greutatii mari. Aceasta este singura modalitate de rezolvare a problemei.
La consultatie, pacienta va trebui sa-si exprime parerea cu privire la marimea, forma si aspectul viitorilor sani, sa constientizeze pozitionarea cicatricii si aspectul ei.
Recomandari preoperatorii :
O mamografie sau ecografie.
Este interzisa administrarea aspirinei sau medicamentelor ce o contin, 2 saptamani preoperatorii operatia trebuie sa fie efectuata in afara perioadei menstruale
Operatia se executa sub anestezie generala, dureaza 3 chiar 4 ore, are loc o excizie a surplusului tegumentar si a tesutului glandular cu repozitionarea mamelonului si a areolei. Va rezulta o cicatrice in jurul areolei, una verticala si una in santul submamar.
In prima saptamana sanii vor fi edematiati, durerosi, spitalizarea va fi de 2-3 zile.
Firele se scot la 12 zile. Este recomandat sa purtati sutien 2-3 luni, trebuie sa stiti ca cicatricile se aplatizeaza si se deschid la culoare dupa 9 luni.
Rezultatele postoperatorii sunt senzationale, pacientele vor fi multumite, in primul rand ca veti scapa de disconfortul fizic al sanilor mari, formele corpului vor fi mai frumos proportionate si veti indeparta complexul sanilor mari.


Acest articol a fost citit de 1009 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole