close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ce este cosmetica dentara

Ce este cosmetica dentara
Poate te intereaza si...


Ce este cosmetica dentara?
Datorita noilor metode de tratament aparute in stomatologia moderna, exista la ora actuala o serie de optiuni pentru a ajuta pacientii sa aiba zambetul mult visat.
Cele mai importante optiuni actuale de tratament cosmetic dentar sunt:
Albirea dintilor - este la ora actuala cel mai comun tratament cosmetic prescris. Gelul de albire folosit este pe baza de peroxid si va albi in timp dintii semnificativ peste nuanta lor originala. Rezultatul albirii se mentine in timp, dar variaza de la individ la individ si se poate prelungi prin evitarea fumatului, cofeinei, vinului rosu si nefolosind rujuri inchise la culoare.
Aplicarea de obturatii fizionomice – se realizeaza in cabinet. Prin adeziune se aplica o rasina speciala fotopolimerizabila de aceeasi nuanta cu restul de dinte natural in cazurile de dinti fracturati, cariati, ingalbeniti sau innegriti. Rasina se modeleaza conform morfologiei dintelui natural, se dapteaza si se lustruieste, rezultind astfel un rezultat estetic excelent.
Implantul dentar - reprezinta o alternativa eficienta in stomatologie si se realizeaza prin inlocuirea unui dinte lipsa cu un surub din titan introdus in maxilarul pacientului, peste care se aplica coroane de invelis ceramice ce respecta dimensiunile, forma si culoarea celorlalti dinti ramasi in cavitatea bucala. Prin aceasta metoda, rezultatele estetice sunt excelente.
Fatetarile - reprezinta procedura de aplicare a unor fatete ultra-subtiri din material compozit sau ceramica, fiind o optiune excelenta in inchiderile de diastema (strungareata) sau coloratiile dentare persistente pe fetele vestibulare(dinspre exterior) ale dintilor.


Acest articol a fost citit de 2027 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole