close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Caracteristici spasmofilie

Caracteristici spasmofilie
Poate te intereaza si...

In spasmofilie apare o sensibilitate anormala a nervilor motori la actiunea stimulilor mecanici si electrici. In cazul de spasmofilie apare o supra excitare a sistemului neuro muscular care afecteaza muschii striati si netezi.

In spasmofilie, simptomele sunt insotite de o hiperventilatie. Dintre aceste simptome enumeram: oboseala, rigiditate, crampe musculare, junghiuri, alergii si probleme digestive.
In spasmofilie apare si o componenta psihosomatica. Pacientii bolnavi de spasmofilie se trezesc foarte greu dimineata, iar seara devin hiperactivi. La nivelul membrelor superioare si inferioare apare senzatia de impunsatura cu ace si bolduri.

Pleoapele incep sa se contracte involuntar, de aceea pacientii care au spasmofilie par a clipi des. Extremitatile par foarte rigide si foarte grele. In spasmofilie, crampele musculare apar in perioadele de repaus si dispar in timpul exercitiilor fizice. Pacientii care sufera de spasmofilie prezinta initial crampe la nivelul musculaturii abdominale.

Crampele incep apoi sa se extinda si la nivelul musculaturii spatelui si la nivelul musculaturii gatului. In multe cazuri, simptomele sunt in stransa legatura cu factori de natura psihologica. Femeile care sufera de spasmofilie sunt din punct de vedere psihologic supuse, au o atitudine de victima si nu-si arata emotiile.
Barbatul care sufera de spasmofilie este foarte critic, rational si-si ascunde emotiile. Atat femeile cat si barbatii care sufera de spasmofilie sunt introvertiti.

Pacientii care sufera de spasmofilie se plang adesea de dureri de piept insotite de anxietate. Aceste crize de anxietate pot fi foarte suparatoare pentru pacienti si pot fi cauzate de spasme ale musculaturii netede ale tractului gastro intestinal. Spasmele aparute la nivelul ductelor biliare pot cauza voma si senzatie de greata.

In cazul femeilor, pot aparea dereglari ale ciclului menstrual cum ar fi hemoragii abundente insotite de dureri cronice. In cazul pacientilor bolnavi de spasmofilie pot aparea alergii, eczeme si chiar astmul. Iata inca o legatura cu hipoglicemia, deoarece si aceasta din urma este insotita de reactii alergice. Hiperexcitabilitatea musculara din spasmofilie poate fi cauzata de un deficit de minerale de calciu, de magneziu si de potasiu. Acest deficit de minerale poate fi depistat printr-o simpla analiza a firului de par.


Acest articol a fost citit de 1973 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole