close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Cabinete stomatologice: Tratamente albire

Cabinete stomatologice: Tratamente albire
Poate te intereaza si...

Brite Smile – O dantura stalucitoare in doar o ora
Zambetul larg si stralucitor a devenit o obsesie culturala si o conditie a succesului intr-o lume din ce in ce mai competitiva. Pentru a tine pasul cu aceste cerinte, ne sunt propuse o varietate de metode si produse de albire a dintilor. Procesul se poate desfasura atat la cabinetul stomatologic, cat si acasa.
Clinica Velvet Dental a avut ca invitat special pe celebrul fotomodel Andra Teodorescu care a beneficiat in premiera de rezultatul spectaculos al tratamentului cu Brite Smile.
Brite Smile a facut o demonstratie la Velvet Medical pentru o tehnica de albire a dintilor care la ora actuala face furori in majoritatea clinicilor stomatologice din S.U.A. si Europa. Brite Smile este singurul tratament dovedit clinic care confera dintilor o diferenta de culoare de 9 nuante pe cheia de culori Vita intr-o singura ora.
De asemenea, studiile de specialitate mentioneaza si o imbunatatire a starii de sanatate a gingiilor si o reducere a placii bacteriene determinata de actiunea gelului de albire Brite Smile, dar si de o mai buna ingrijire personala ulterioara albirii, pentru mentinerea rezultatului.
Dar ce se intampla de fapt?
Specialistii Velvet Dental sustin ca tehnica propriu-zisa este destul de simpla si nedureroasa cu un disconfort minim pentru pacient, gingia si buzele fiind protejate cu un material de izolare. Se aplica profesional gelul de albire Brite Smile cu un continut de numai 15% de peroxid de hidrogen care este activat de catre o sursa de lumina cu plasma. Intregul proces de albire este fragmentat in trei sedinte, fiecare dintre ele cu o durata de 20 de minute.
Dintii tai vor deveni cu siguranta mult mai albi, deoarece studiile clinice au demonstrat o diferenta de 9 nuante pe cheia de culori Vita, ceea ce inseamna foarte mult. Albirea nu are efect insa asupra plombelor sau dintilor artificiali. In acest caz, poti opta pentru inlocuirea plombelor vizibile sau adoptarea unor fatete sau coroane de portelan.
Tratamentul de albire Brite Smile este complet nedureros. Cu toate acestea, la un procent de 7% dintre pacienti s-a remarcat o usoara sensibilitate in timpul procesului de albire sau in primele 24 de ore dupa terminarea tratamentului. Prin administrarea unui analgezic obisnuit, senzatia de disconfort dispare imediat.
Brite Smile garanteaza rezultatul obtinut pe o perioada de 2-3 ani in conditiile mentinerii unei igiene orale normale, insa acest lucru variaza in functie de obiceiurile fiecarui pacient (consum de cafea, tutun, vin rosu, etc).
Pentru a mentine rezultatul albirii obtinut la cabinet, acum te poti folosi de intreaga gama de produse Brite Smile la tine acasa. Brite Smile TO GO reprezinta cel mai comod si eficace mod de ingrijire post-albire. Daca nu ai beneficiat de tratament in cabinetul stomatologic inca, poti face primul pas spre albirea dintilor cu Brite Smile TO GO.

Contact Clinica Stomatologica Velvet Dental
Str. Sf. Vineri, nr.29, parter, corp B, Sect.3, Bucuresti
Tel: +40-21-317.39.97
Fax: +40-21-317.37.87
Tel. urgente: 0722.45.30.12
office@velvetdental.ro
Sursa: www.velvetdental.ro

Acest articol a fost citit de 1712 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole