close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Cabinet Stomatologic de Lux

Cabinet Stomatologic de Lux
Poate te intereaza si...

Clinica stomatologica DentalMed este cheia pentru un zambet de invidiat!

Clinica DentalMed pune la dispozitia pacientilor sai urmatoarele servicii stomatologice: urgente stomatologice NON STOP, implant dentar , chirurgie orala, tratamente de canal sub Microscop Electronic Carl Zeiss NOU, protetica dentara : lucrari din portelan pe zirconiu , aur platinat, lucrari protetice din portelan, incrustatii, fatete ceramice sau din compozit, lucrari pe implanturi dentare, proteze acrilice si scheletate pe implant dentar
pedodontie: tratament cu inhalosedare NOU, ortodontie , radiologie dentara.

Clinica stomatologica DentalMed dispune de trei cabinete, dotate cu tehnologie germana de ultima generatie, microscop electronic Carl Zeiss, lampa de albire cu Accelerator de Albire, camera speciala pentru sterilizare, aparat de radiologie, aparat de inhalosedare, echipamente si aparatura speciala pentru operatiile de inserare implanturi dentare, sala de operatii complet utilata.

Tratamentul dentar de calitate, realizat de o echipa de medici stomatologi recunoscuti, care lucreaza cu echipamente si materiale ultramoderne este solutia unei danturi frumoase si sanatoase. De aceea la DentalMed tinem pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, stomatologii nostri fiind in permanenta instruiti atat in tara, cat si in strainatate. Interventii speciale, de natura tratamentului prin implant dentar, sunt realizate de o echipa internationala de medici stomatologi specialisti.

In clinica noastra, medicul stomatolog va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament, despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor aparute.

Atmosfera prietenoasa si profesionalismul echipei medicale vor face ca timpul petrecut in clinica noastra sa treaca in mod placut. Clinica este dotata cu internet wireless in sala de asteptare, deci rezolvarea emailurilor urgente nu mai este o problema.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, respectam cu strictete orele de programare si in acelasi timp ne adaptam eventualelor situatii care pot aparea in programul dumneavoastra, asigurand reprogramarea in timp util.

Tratamentul stomatologic fara durere este unul din principalele noastre obiective. La DentalMed acest lucru este posibil, clinica dispunand de cea mai moderna tehnică de îndepărtare a senzaţiei de teamă si durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot, care inlatura orice senzatie neplacuta asociata tratamentelor stomatologice clasice

Clinica stomatologica DentalMed
Calea 13 Septembrie nr. 102, Bl. 48A Sector 5, 050727 Bucureşti
Telefon: 021 402 8735
Telefon mobil: 0726 770 357
Fax: 0318164251
Email: clinica.dentalmed@gmail.com


Acest articol a fost citit de 3202 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole