Remedierea tratamentului in radacina incorect efectuat
Pacienta se prezinta la clinica PeterDent Art prezentand...
Pacienta se prezinta la clinica PeterDent Art prezentand...
Concurs "Profilaxie dentara pentru copii"
Adaugat de Clinica Stomatologica Dr. Trufas
Clinica Stomatologica Dr. Trufas iti...
Beneficiile uleiului de cocos
Uleiul de cocos este o substanata naturala care aduce numeroase beneficii in ceea ce priveste sanatatea si frumusetea corpului nostru.
Uleiul de cocos are o structura moleculara speciala, este plin de antioxidanti si previne formarea radicalilor liberi. Este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.
Uleiul obtinut din nuca de cocos ne ajuta sa slabim, sa avem energie si sa ne mentinem tineri.
El stimuleaza metabolismul, imbunatateste functionarea glandei tiroide, are proprietati antibacteriene si antivirale, regleaza tensiunea arteriala, regleaza nivelul colesterolului, ajuta la digestie, previne aparitia cancerului, reduce stresul, intareste sistemul osos, previne bolile de inima, creste imunitatea si nu in ultimul rand mentine sanatatea parului si a pielii.
Uleiul de cocos se poate folosi dupa baie, pentru a hidrata si proteja pielea, ca si balsam pentru buzele uscate, pentru tratamente si masti capilare pentru a impiedica tocirea varfurilor, ca si scut antisolar impotriva radiatiilor UV.
Uleiul de cocos poate fi folosit atat pentru uz intern cat si pentru uz extern.
Uleiul de cocos are o structura moleculara speciala, este plin de antioxidanti si previne formarea radicalilor liberi. Este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in ingrijirea naturala datorita numeroaselor sale proprietati si continutului ridicat de grasimi saturate. Uleiul de cocos se prezinta sub forma solida, iar la temperatura camerei sau la caldura se lichefiaza.
Uleiul obtinut din nuca de cocos ne ajuta sa slabim, sa avem energie si sa ne mentinem tineri.
El stimuleaza metabolismul, imbunatateste functionarea glandei tiroide, are proprietati antibacteriene si antivirale, regleaza tensiunea arteriala, regleaza nivelul colesterolului, ajuta la digestie, previne aparitia cancerului, reduce stresul, intareste sistemul osos, previne bolile de inima, creste imunitatea si nu in ultimul rand mentine sanatatea parului si a pielii.
Uleiul de cocos se poate folosi dupa baie, pentru a hidrata si proteja pielea, ca si balsam pentru buzele uscate, pentru tratamente si masti capilare pentru a impiedica tocirea varfurilor, ca si scut antisolar impotriva radiatiilor UV.
Uleiul de cocos poate fi folosit atat pentru uz intern cat si pentru uz extern.
Acest articol a fost citit de 484 vizitatori
Dental Implant | Dentist Directory | Dental Clinics | Dentists | Dentistry | Dental Offices | Find a Dentist
Horoscop Saptamanal | Horoscop Lunar | Felicitari Aniversare | Rochii de Seara | Rochii de Ocazie | Coafuri 2012 | Tunsori 2012 | Diete de Slabit | Dieta Daneza | Dieta Disociata | Dieta Atkins | Dieta cu Supa de Varza | Director de Firme






















