close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Ata dentara pentru albire

Ata dentara pentru albire
Poate te intereaza si...

Ata dentara pentru albire este una dintre diversele tipuri de ata dentara disponibile pe piata.

Ata dentara pentru albire poate fi gasita in magazinele de specialitate, in sectiunea cu produse pentru albirea dintilor cum ar fi: pasta de dinti si apa de gura.

Ata dentara pentru albire nu va albeste de fapt dintii. In schimb va face dintii sa para mai albi prin indepartarea mai eficienta a resturilor de substante organice. Este la fel ca si cu aspiratul. Aspiratorul nu va spala covorul, in schimb prin aspirarea mizeriei si a prafului face culorile covorului sa para mai tari.

Unele tipuri de ate dentare pentru albire sunt acoperite cu particule abrazive microscopice de siliciu. Alte tipuri sunt tratate cu compusi ca peroxidul de siliciu care ajuta la dizolvarea depozitelor de proteine de la nivelul dintilor.

Aceste proteine provenite din saliva cauzeaza colorarea dintilor. Principala modalitate prin care ata dentara ajuta la imbunatatirea aspectului dintilor este prin indepartarea resturilor de substante organice si a placii dentare.

Dintii vor parea mai albi si mai sanatosi daca va mentineti starea de sanatate a gingiilor. Acest lucru se face cel mai usor cu ajutorul atei dentare.

Tineti minte ca ata dentara, pasta de dinti si apa de gura pentru albire pot produce doar modificari modeste ale nuantei dintilor.

Daca aveti dintii foarte ingalbeniti sau aveti coroane dentare montate si alte lucruri de restaurare, s-ar putea sa aveti nevoie de ajutorul dentistului.Acest articol a fost citit de 1364 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole