close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Aparatul dentar

Aparatul dentar
Poate te intereaza si...

Aparatul dentar reprezinta o metoda de corectare a problemelor ce apar la nivelul dintilor. Aparatul dentar este utilizat in ortodontie, o ramura a medicinei dentare. Aparatul dentar este pus doar de medicul ortodont. Aparatul dentar a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscut in ultimii ani.

In zilele noastre, aparatul dentar este purtat chiar si de adulti. In general, adultii aleg sa poarte aparatul dentar deoarece doresc sa-si corecteze problemele de malocluzie dentara inainte ca acestea sa se agraveze. Altii folosesc aparatul dentar doar pentru ca doresc sa obtina un zambet mai frumos. Trebuie sa stiti ca si problemele de natura cosmetica pot afecta dantura o data cu trecerea timpului. Malocluzia dentara poate duce la abraziunea dentara, la aparitia cariilor dentare si a bolilor gingivale, etc.

In ziua de astazi, datorita progreselor care s-au facut in ortodontie, exista si aparate dentare mai putin vizibile, pe care adultii le pot utiliza cu incredere. Aparatul dentar poate fi folosit de adulti pentru a corecta:

- spatiile dentare prea mari
- dintii incalecati
- dintii aglomerati
- defectele de ocluzie dentara

Cum va putati da seama ca cea mai buna solutie pentru dumneavoastra este sa folositi aparatul dentar?

Daca credeti ca aparatul dentar reprezinta alegerea ideala pentru dumenavoastra, rugati-va dentistul sa va recomande un ortodont. Ortodontul este specialistul care trateaza problemele de malocluzie dentara. Dentistul va examina cavitatea orala si va realiza anumte radiografii pentru a studia structura osoasa. In functie de ceea ce descopera in urma anamnezei, dentistul va va recomanda un plan de tratament. Desi aparatul dentar a devenit foarte popular in ultima vreme, ortodontul va va putea spune cu exactitate daca recomanda utilizarea acestuia si in cazul dumneavoastra


Acest articol a fost citit de 1713 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole