close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Aparat dentar Incognito

Aparat dentar Incognito
Poate te intereaza si...

Un aparat dentar Incognito este perfect adaptabil fiecarui pacient, in functie de forma arcadei, de exigentele functionale si de estetica dentara.

Aparat dentar Incognito, estetica dentara cu maxima discretie

Dupa cum bine v-ati dat seama, chiar si numai din auzite, terapiile de ortodontie nu mai sunt considerate un privilegiu exclusiv in randul copiilor sau adolescentilor. Este un fapt si nu vorbe goale ca tot mai multi adulti au nevoie de tratamente ortodontice. Motivele pot varia de la cele de estetica faciala sau dentara, pana la exigentele parodontale.

La clinica stomatologica Dental Praxis, tratamentele noastre respecta utlimele tehnologii apreciate de comunitatea medicala stomatologica din strainatate. Unul dintre aceste tratamente, printre cele mai inovative ale inceputului de mileniu, este terapia cu aparat dentar lingual Incognito.

In societatea moderna, conceptul de vizibilitate sau de invizibilitate este chiar mai important decat s-ar fi putut crede.
De regula, starea de boala, si nu doar in cazul persoanelor publice, rareori este facuta cunoscuta in afara membrilor familiei.
Poate ca motivele decurg dintr-o oarecare jena in fata recunoasterii propriei stari de sanatate.

De multa vreme, atat pacientii, cat si medicii specialisti in ortodontie visau la o tehnica in masura sa corecteze malformatiile oro-faciale fara utilizarea unor aparate dentare fixe.
Este evident ca o dantura ”nesanatoasa” este aproape imposibil de camuflat.
Numerosi pacienti, aflati intr-o situatie de ”criza” estetica dentara isi doresc sa poata beneficia de o tehnica de ortodontie mai putin vizibila.

In ce consta tratamentul cu aparat dentar Incognito?
Fiind vorba despre un aparat dentar lingual, dispozitivul Incognito este aplicat pe suprafata interna (linguala) a dintilor, nefiind vizibil din exterior.
Cu ajutorul acestui dispozitiv, specialistii clinicii noastre de stomatologie va ofera un tratament ortodontic de calitate. Rezultatele clinice sunt pe masura asteptarilor, astfel incat pacientii nostri isi imbunatatesc estetica dentara, cu maximul de confort.
Eficacitatea unui aparat dentar Incognito este cel putin egala cu cea a unui aparat dentar mobil sau fix.
Datorita celor mai avansate tehnologii de ortodontie linguala, va putem corecta pana si malocluziile severe, fara ca cineva sa-si dea sema ca sunteti purtatorii unui dispozitiv ortodontic.

Tehnologia initiata in 2004 utilizeaza o serie de bracket-uri personalizate ce se fixeaza pe partea interioara a danturii.
Aparatul dentar Incognito este perfect adaptabil fiecarui pacient, in functie de forma arcadei dar si de exigentele functionale sau / si de estetica dentara. Arcul ortodontic, modelat multumita tehnicii avansate de robotica, o data fixat, va modela treptat cavitatea maxilo-faciala, directionand dintii pana in pozitia optima.


Pentru mai multe informatii accesati CLINICA STOMATOLOGICA DENTAL PRAXISAcest articol a fost citit de 1141 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole