close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Aparat de indreptat dintii

Aparat de indreptat dintii
Poate te intereaza si...

Aparat de indreptat dintii invizibil

O dantură sănătoasă nu înseamnă doar dinţi albi si fără carii. Şi forma acestora este foarte importantă. Dintii aliniaţi sunt o garanţie a sănătăţii dinţilor şi gingiilor pentru o lungă perioadă de timp.

Aparatele dentare au un rol foarte important în dezvoltarea corectă a dinţilor, mai ales când aceştia sunt „în creştere”. Cu cât sunt mai inivizibile, cu atât ele sunt folosite de cât mai multe persoane. INCOGNITO este un aparat orthodontic high-tech pentru toate tipurile de malocluzii, utilizat la copii, adolescenti si adulti. Este complet invizibil, usor de curatat si nimeni in afara de dumneavoastra nu va sti ca purtati aparat. Bracketii sunt special creeati pentru dumneavoastra, astfel ca se vor adapta perfect pe dintii dumneavoastra si veti avea rezultate perfecte in urma tratamentului.

Designul remarcabil si faptul ca sunt extrem de plati datorita aliajului de aur (anti-alergici) ofera un confort maxim pacientului si o adaptare rapida la vorbire.

Fiecare bracket este fabricat cu ultima generatie de aparate de prototipare iar fiecare arc are o forma precisa realizata robotic, toate aceste garantand rezultate optime si previzibile de tratament.
Fiecare aspect si rezultatul tratamentului il puteti vedea inca inainte de a incepe montarea aparatului cu ajutorul modelului set-up. Sunt dintii vostri montati in ceara pe forma si pozitia exacta de la sfarsitul tratamentului. Puteti vedea si decide exact cum veti arata la finalul terapiei!!!

Medical City este prima clinica ce a utilizat sistemul INCOGNITO in Romania.

Cum lucreaza?
Bracketii linguali va vor transforma aspetul fetei. Daca dintii nu sunt aliniati acest lucru va afecteaza probabil aspectul facial. Dintii aliniati contribuie in mare masura la aspectul si armonia fetei precum si la sanatatea oaselor maxilare si a gingiilor.
Bracketii linguali INCOGNITO sunt extrem de eficienti pe parcursul tratamentului dar sunt invizibili. Puteti vedea zi de zi cum zambetul dumneavoastra se imbunatateste.Arcurile extrem de precise vor aduce dintiii dumneavoastra in pozitia ideala.

Poate oricine sa poarte bracketi linguali?
Da. Copii adolescenti si adultii carora le este indicata terapia cu bracketi traditionali pot sa urmeze un tratament cu bracketi invizibili. O evaluare ortodontica va va da detaliile necesare.

Tratamentul dureza mai mult?
Nu, timpul de tratament este chiar scurt datorita faptului ca aparatul este unicat.
Tratamentul dureaza in mod normal intre 6 si 24 luni depinzand de varsta si severitatea problemei ortodontice, dar si de coordonarea medic-pacient.

Sunt bracketii linguali INCOGNITO mai incofortabili decat cei traditionali?
Discomfortul initial este similar cu cel produs de bracketii traditionali. Odata ce tesuturile cavitatii bucale s-au obisnuit cu aparatul, devine confortabil, iar designul extrem de plat posibil prin folosirea aurului este special conceput pentu comfortul maxim al pacientilor.
Este nevoie de 2-3 saptamani pentru ca pacientii sa se obisnuiasca pe deplin cu aparatul.

Sunt usor de mentinut curati dintii?
Este vital pentru dumneavoastra sa mentineti o igiena bucala optima.
La fiecare vizita la ortodont veti beneficia de o curatire amanuntita a dintilor cu air-flow.
Un dus bucal si o periuta electronica va vor fi de ajutor. Este indicat un periaj al dintilor dupa fiecare masa.

In ce fel imi afecteza dintii?
Suprafata dintelui care priveste spre limba este mult mai rezistenta atacului cariilor decat suprafata in contact cu buzele. Miscarile limbii si saliva realizeaza o curatire naturala a acestor suprafete.
Practic dintele nu este afectat de montarea si purtarea acestui tip de aparat.
Este vital acest aspect in special pentru tratamentul orthodontic al copiilor!!!

Sunt mai scumpi?
Da, deoarece este nevoie de instrumente si echipamente speciale iar ortodontul si echipa lui sunt pregatiti prin cursuri speciale teoretice si practice pentru aceasta tehnica. Pretul este de 2500 de euro.

Material realizat in colaborare cu clinica Medical City
Sursa: www.madone.ro

Acest articol a fost citit de 4228 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole