close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Apa de nuca de cocos

Apa de nuca de cocos
Poate te intereaza si...

Apa din nuca de cocos este un lichid extras din nucile de cocos tinere. Pe masura ca nucile de cocos incep sa se maturizeze, ele incep sa produca lapte de nuca de cocos in loc de apa de nuca de cocos.
In ultimii ani, apa de nuca de cocos a inceput sa devina cunoscuta ca bautura. Unii sustinatori sugereaza ca ingerarea de apa de nuca de cocos poate aduce o serie de beneficii starii de sanatate.

Apa de nuca de cocos si nutritia

Apa de nuca de cocos este bogata in electroliti, o clasa de minerale care transporta sarcina electrica. Pentru a avea un organism hidratat este esential sa va mentineti un echilibru al electrolitilor. Pe langa aceasta, electrolitii iti afecteaza nivelul de aciditatea din sange, precum si activitatea muschilor.

Intrebuintari ale apei de nuca de cocos

Apa de nuca de cocos este considerata a fi o modalitatea sanatoasa de rehidratare dupa o activitate fizica sau dupa o perioada de consum excesiv de alcool. De fapt, apa de nuca de cocos este mediatizata adeseori ca o bautura a sportivilor sau ca un remediu a senzatiei de mahmureala.
Unii sustinatori afirma ca apa de nuca de cocos ajuta la tratarea unor probleme de sanatate , cum ar fi: pietrele de la rinichi, colesterolul, precum si disfunctiile hepatice. Se crede despre apa de nuca de cocos ca mai ajuta si la pierderea in greutate, la stimularea sistemului imun, la imbunatariea circulatiei si de asemenea, ca ar fi, un adjuvant in curele de detoxifiere.

Este inca prea devreme pentru a va recomanda apa de nuca de cocos in scopuri medicale. Nu este indicat sa folositi apa de nuca de cocos pentru tratarea unei boli cronice sau ca substituent pentru un tratament standard.


Acest articol a fost citit de 2830 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole