close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Anxietatea Ponturi

Anxietatea Ponturi
Poate te intereaza si...

Anxietatea este de fapt o stare afectiva. Anxietatea se manifesta prin niste sentimente ce provoaca insecuritate si tulburarea starii de spirit. De cele mai multe ori, anxietatea este insotita de nervozitate. In zilele noastre, anxietatea este prezenta la o categorie mare de oameni. Anxietatea netratata poate duce la stres si la o multime de probleme fizice. In acest articol va prezentam niste ponturi care va pot ajuta sa tineti anxietatea sub control.

Majoritatea oamenilor care sufera de anxietate si nervozitate ajung sa fie stresati, sa se imbolnaveasca si pot chiar sa devina depresivi. Urmariti acesti pasi pentru a reduce si a controla perioadele de anxietate. Iata care sunt ponturile care va pot ajuta sa reduceti nivelul de anxietate:

Cautati un loc linistit unde sa va puteti intinde si odihni daca anxietatea se manifesta pe timpul zilei.

Daca nu va puteti misca din locul in care va aflati, inchideti ochii, inspirati adanc si imaginati-va un loc linistit pana cand anxietatea se amelioreaza.

Practica yoga va poate fi de ajutor: cautati un loc unde sa puteti practica yoga. Practica yoga trebuie sa aiba continuitate , pentru ca ea sa va poata ajuta sa controlati starile de anxietae. Asanele yoga va pot ajuta sa faceti fata mai usor perioadelor stresante.

Exercitiile: Exercitiile fizice sunt unele dintre cele mai bune remedii pentru anxietate. Substantele eliberate in timpul exercitiilor fizice va pot da un sentiment de euforie care poate dura ore in sir. Exercitiile fizice sunt foarte bune pentru intreg organismul. 30 de minute de mers pe jos pot fi suficiente pentru reducerea nivelului de anxietate.

Sedativele si apa proaspata va pot ajuta sa va ameliorati anxietatea. Somnul va poate de asemenea ajuta. Nu irositi orele de somn uitandu-va la televizor sau navigand pe internet.


Acest articol a fost citit de 1387 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole