close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Alli

Alli
Poate te intereaza si...

Celebra pastila de salbit Alli ar putea afecta serios ficatul
O pastila de slabit (ALLI) care a declansat o adevarata nebunie a cumparatorilor in toate tarile in care s-a pus in vanzare este pusa sub lupa, ca urmare a temerilor potrivit carora provoaca mari daune ficatului.

Pastila Alli, care blocheaza absorbtia grasimilor, este primul medicament de slabit disponibil fara reteta, informeaza Daily Mail.

Principalul ingredient al pastilei ALLI este medicamentul orlistat. Organismul American insarcinat cu supervizarea pietei medicamentelor, Food and Drug Administration (FDA), ancheteaza o serie de alerte primate de la pacienti care au acuzat probleme dupa administrarea de orlistat.

Organizatia britanica similara, Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), a primit 31 de rapoarte privind efecte secundare legate de orlistat, dupa ce Alli a fost lansat in Marea Britanie in aprilie.

Nu a precizat insa daca aceste rapoarte provin de la cei care au luat Allis au Xenical - care contine si el orlistat, insa este disponibil doar cu reteta.

Un purtator de cuvant al FDA a precizat ca s-au primit reclamatii privind "hepatita si alte anormalitati legate de ficat la cei care iau orlistat".

Companiile care produc medicamentele Alli si Xenical, GSK si respectiv Roche, au negat ca ar exista vreo legatura intre aceste rapoarte si produsele lor, insa s-au declarat dispuse sa colaboreze pentru stabilirea acestei chestiuni.Acest articol a fost citit de 1219 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole