close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Alimente ce neutralizeaza mirosul usturoiului

Alimente ce neutralizeaza mirosul usturoiului
Poate te intereaza si...

Usturoiul are proprietati antibacteriene si antifungice.
Usturoiul este un antioxidant, amtiinflamator, protejeaza inima si are proprietati anticancerigene, scazand riscul de cancer de colon, de piele, de stomac, de gat si de san.
Usturoiul este un leac excelent impotriva racelilor si afectiunilor respiratorii, fiind tonifiant si antiseptic, denumit chiar antibiotic natural.

Aceste substante care ii confera usturoiului atatea calitati, dupa ce il mancam, ne lasa cu o respiratie urat mirositoare.
Exista totusi cateva alimente precum merele, patrunjelul, spanacul si busuiocul, care ii neutralizeaza mirosul, datorita polifenolului din compozitie.

Laptele clateste si curata gura, gratie grasimilor pe care le contine.
Laptele este de ajutor, daca il consumam inainte si dupa masa. Foarte bun este si laptele batut.
Este indicat, pentru atenuarea mirosului, la mujdeiul de usturoi sa adaugam si smantana sau iaurt gras.






Acest articol a fost citit de 1383 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole