close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Albit dinti

Albit dinti
Poate te intereaza si...

Cand spunem albit dinti, ne referim la procedeul prin care se indeparteaza petele si zonele de pigmentare de pe suprafata dintelui. Prin albit dinti, ne referim la una dintre cele mai populare proceduri cosmetice ce este folosita pentru imbunatatirea aspectului dintilor.

Exista doua tipuri principale de proceduri pentru albit dinti. Albirea non vitala este realizata asupra dintilor carora li s-a facut tratament de canal si care nu mai prezinta nervi. Albirea vitala este realizata pe dintii care prezinta nervi.
Procedura non vitala pentru albit dinti

Se poate ca procedura de albire vitala sa nu functioneze in cazul dintilor carora li s-a efectuat tratament de canal radicular deoarece petele se afla la interiorul dintilor. In acest caz, dentistul va folosi o alta procedura care albeste dintii de la interior. Acesta va pune un agent de albire in interiorul dintelui si va plasa o plomba temporara peste acesta. Dintele va fi lasat astfel timp de cateva zile. Se poate ca aceasta procedura pentru albit dinti sa fie facuta doar o data, sau se poate sa fie repetata pana cand dintele va avea nuanta dorita.

Procedura vitala pentru albit dinti

Cea mai comuna metoda de albit dinti foloseste un gel care este aplicat direct pe suprafata dintelui. Acest gel foloseste peroxid de hidrogen.

Procedurile pentru albit dinti pot fi realizate atat in cabinetul dentistului cat si acasa. Daca procedura este realizata in cabinetul dentistului, acesta va putea folosi un gel de albire mult mai puternic. Dentistul foloseste o lumina speciala pentru a activa gelul si pentru ca procesul de albire sa fie mai rapid.
In cabinetul dentistului, procedeul pentru albirea dintilor dureaza intre 30 si 90 de minute. Veti avea nevoie de una pana la trei programari. Numarul de programari variaza in functie de metoda folosita, de severitatea petelor si de gradul de albire pe care il doriti.


Acest articol a fost citit de 2288 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole