close
info
închide
închide
 
newsletter Aboneaza-te la newsletter!
OK
 

Albirea dintilor

Albirea dintilor
Poate te intereaza si...

Albirea dintilor este o procedura de cosmetica dentara. Albirea dintilor este in voga la ora actuala, din ce in ce mai multi oameni optand pentru aceasta procedura. Albirea dintilor este ideala daca doriti sa aveti un zambet mai frumos. In acest articol va vom vorbi despre metodele prin care puteti efectua albirea dintilor acasa. Albirea dintilor acasa, este o metoda alternativa pentru albirea dintilor in cabinetul dentistului.

Aveti insa nevoie de dentist, deoarece acesta va poate recomanda care sunt cele mai bune metode pentru albirea dintilor. Dentistul va poate face un mulaj pentru ca albirea dintilor acasa sa fie mai usor de realizat.
Trebuie sa stiti ca dintii care au o culoare galbena sunt mai usor de albit, cei de o culoare maro se albesc putin mai greu, iar cei care au nuante de gri se albesc foarte greu sau chiar deloc.

Tehnicele de albire a dintilor

Toate substantele pentru albirea dintilor contin peroxid sub una sau doua forme: peroxid de carbamida si peroxid de hidrogen. Peroxidul dizolva petele de substante organice de la nivelul dintilor, ceea ce ii face sa para mai albi. Exista mai multe produse de albire care contin peroxid. Exista mai multe modalitati prin care va puteti albi dintii:

In cabinetul dentistului: Aceasta metoda de albire are loc in cabinetul dentistului. Se aplica o substanta cu o concentratie mare de peroxid la nivelul dintilor. In unele cazuri, substanta este activata cu ajutorul laserului, a luminii sau a caldurii. O data ce procedura este terminata, pacientului i se da un produs de albire pe care il poate utiliza acasa pana cand obtine rezultatul dorit.

Mulajul dentar: Mulajul dentar este facut de catre dentist. Dentistul va ofera de asemnea substanta pentru albire. Mulajul dentar este folosit pe timpul noptii sau pe timpul zilei. Mulajul ajuta substanta sa adere mai bine la dantura si impiedica in acelasi timp scurgerea acesteia la nivelul gingiei. Unele dintre substantele de albire folosite contin fluor pentru a reduce riscul de aparitie al sensibilitatii dentare. Atunci cand mulajul este purtat toata noaptea, efectul de albire dorit se obtine in circa doua saptamani.
Acest articol a fost citit de 2192 vizitatori
Comentarii - Adauga comentariul tau!
* - Campuri obligatorii
Alege avatarul: *    
Nume *
Email * Nu va fi afisat pe site
 
Comentariu *
2000 caractere rămase
Verificare de securitate
Introdu codul de mai jos în câmpul alăturat:
*Acest cod ne ajută la evitarea cererilor automate

Sunt binevenite atat comentariile pozitive cat si cele negative.
Nu includeti:
- Adrese de email, numere de telefon sau orice alte informatii personale
care va apartin sau apartin altor persoane;
- Anunturi personale;
- Referiri la alte comentarii sau useri care au postat comentarii;
- Obscenitati sau cuvinte jignitoare.
Alege avatarul:
   

Asaltul Lupilor | Cursa cu obstacole